Hoppa till innehåll

Come From Away

En älskad musikal återvänder

Kommande föreställningar

Information om kommande föreställningar saknas.

Come From Away är en kanadensisk musikal baserad på den verkliga historien om när 38 plan omdirigerades med anledning av attackerna mot World Trade Center. Planen fick istället landa på den lilla flygplatsen i det isolerade kanadensiska samhället Gander på ön Newfoundland. På kort tid nära fördubblades stadens invånarantal med människor från olika delar av världen. Trots språkbarriärer och kulturkrockar öppnade Ganders invånare sina armar för de strandsatta resenärerna. Flygplatsen blev en mötesplats fylld av musik och värme.

Come From Away är en berörande påminnelse om människors förmåga att hjälpa varandra när det verkligen gäller. Den medryckande musiken består av nyskriven världsmusik – från östeuropeisk och irländsk folkmusik till afrikanska rytmer.

För regi står Markus Virta, som tidigare stått bakom publiksuccén Amélie.

 

Välkommen till Teaterbaren i Norrköping och Linköping
Här serveras en smaklig helhetsupplevelse. Njut av en klassisk teatermeny eller lättare förtäring, fika och goda drycker innan föreställning och i paus. Teaterbarerna öppnar 1 timma och 30 minuter innan aktuell föreställning. Läs mer och boka din meny.

Spelperiod Linköping

9 september – 23 oktober

Spelperiod Norrköping

12 november – 31 december

Längd

Föreställningen är 1 timma och 40 minuter utan paus