Lediga tjänster

Här annonseras alla utlysta tjänster inom Scenkonst Öst AB.

Välkommen till ALLAS TEATER! Låt oss underhålla och provocera dig. Låt oss förföra och chocka dig. I vår repertoar hittar du allt från nyskrivet till klassiker, från monologer till musikaler. ung scen/öst är vår barn- och ungdomsscen. Östgötateatern är tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester en del av Scenkonst Öst.


Marknads- och kommunikationsCHEF


Är du en person med passion för det konstnärliga skapandet samtidigt som du drivs av att arbeta med försäljning, kommunikation och marknadsföring? Då är detta en fantastisk möjlighet när vi nu söker en marknads- och kommunikationschef till Scenkonst Öst.

Vad innebär rollen? 

Som medarbetare hos oss får du ett utmanande arbete i en spännande och kreativ miljö. Du har det övergripande ansvaret för att driva den operativa verksamheten framåt. Du kommer att leda och vara chef över en nybildad avdelning med ett tiotal engagerade och kompetenta medarbetare som är specialiserade inom försäljning, kommunikation, grafisk formgivning och marknadsföring. Avdelningen svarar för försäljning, kommunikation och marknadsföring för bolagets fyra varumärken Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst samt Scenkonst Öst. Uppdraget innebär att dels utveckla den interna och externa kommunikationen för Scenkonst Öst och dels att bidra till ökad affärsmässighet och synlighet utåt med hjälp av modern kommunikation. 

I din roll ingår även att upprätta mål och strategier för försäljnings- och kommunikationsarbetet i organisationen och genomföra dessa i verksamheten. Din närmsta chef är VD och du ingår i bolagets ledningsgrupp.
 

Vem söker vi? 

Du som söker har en högskole- eller eftergymnasial utbildning. Du har även flerårig erfarenhet inom marknad/kommunikation och har god kunskap i digitala medier för att kunna leda utvecklingsarbetet avseende modern kommunikation. Vi förutsätter att du är en god skribent och behärskar svenska och engelska språken väl. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av chefs-och/eller ledarskap. Det är starkt meriterande om du har arbetat i liknande verksamhet eller har ett egenintresse av sådan konstnärlig verksamhet. 

Vi lägger stor vikt vid den personliga potentialen och söker dig som har en god självkännedom, är medveten om dina styrkor såväl som om dina svagheter. Du har ett ledarskap som är coachande och inspirerande, och bygger relationer långsiktigt samt underhåller dessa, såväl inom som utanför organisationen. Du har en god affärsmässighet och agerar utifrån ett helhetsperspektiv, inte bara inom den egna organisationen utan även genom marknads-och omvärldsanalys. Du kan identifiera och har förståelse för målgrupper där du använder rätt kanaler för att nå rätt målgrupp. Du har även ett starkt resultatfokus och arbetar strukturerat mot högt uppsatta mål.
 

Ansök redan idag! 

I denna rekrytering samarbetar Scenkonst Öst med Unik Resurs. Sök därmed tjänsten genom att klicka på ansök nedan och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR. 

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-15. 

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam, Kristina Lind på kristina.lind@unikresurs.se, 076 -778 15 13 eller Lovisa Holgersson på lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31.

Ansök här (öppnas i ny flik)Gå till hemsidan