Lediga tjänster

Här annonseras alla utlysta tjänster inom Scenkonst Öst AB.

Lediga tjänster

Här annonseras alla utlysta tjänster inom Scenkonst Öst AB.

Välkommen till ALLAS TEATER! Låt oss underhålla och provocera dig. Låt oss förföra och chocka dig. I vår repertoar hittar du allt från nyskrivet till klassiker, från monologer till musikaler. ung scen/öst är vår barn- och ungdomsscen och Östgötateatern är en del av Scenkonst Öst.

Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt.

Bolaget ska bidra till en fortsatt utveckling av kulturlivet och kulturarvet i Östergötland och bidra till att stärka länets attraktivitet. Vi har cirka 200 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Vi omsätter cirka 200 mkr per år och våra ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

FÖLJESPOTFÖRARE

Östgötateatern söker nya medarbetare till belysningsavdelningen. Som följespotförare kommer du att jobba med höstens stora musikal Amélie i våra teaterhus i Norrköping och Linköping. Det handlar om kvälls- och helgarbete på timkontrakt.

Erfarenhet från scentekniskt arbete är meriterande, men inget krav. Vi söker fyra personer som kommer att byta av varandra.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast den 24 juni 2021 till jobb@ostgotateatern.se.

För mer information kontakta teknisk chef Johan Wallin på johan.wallin@ostgotateatern.se eller 073-620 53 29 och/eller facklig representant och teatertekniker Nils-David Karlsson på nils-david.karlsson@ostgotateatern.se eller 070-233 01 92.

Gå till hemsidan