Hoppa till innehåll

Biljetter

Biljetter på webben - billigast och lättast!

Härnäst på Östgötateatern

De bästa platserna till det bästa priset

Med ett abonnemang på Östgötateatern sparar du upp till 685 kr på dina biljetter! Du får du det bästa priset på biljetterna och samma plats varje föreställning! 

Läs mer här!

Biljettpriser

Har du fler frågor gällande biljetter eller ditt besök? 
Läs våra frågor och svar här! 

Presentkort

Ge bort en teaterupplevelse till någon du tycker om!
Du kan enkelt köpa presentkort till Scenkonst Öst (Östgötateatern och Ung Scen Öst, Norrköpings Symfoniorkester, Östgötamusiken) här på webben. Du väljer själv belopp och presentkortet är giltigt i två år. Om inte hela summan på presentkortet används vid ett köp sparas resterande belopp till nästa köp. Presentkort återlöses ej.

Köp presentkort

Företag

Tillsammans skapar vi något att se fram emot i våra teaterhus.

Skola

Vi erbjuder fri entré för grundskolor och gymnasieskolor i Östergötland till våra föreställningar på stora scenerna.

Grupper

Fler är 6 personer? Gå på teater tillsammans till rabatterat pris!

Familj

Teater med fokus på hela familjen! Familjeföreställning och vår barn- & ungdomsscen.

Vill du bli abonnent?

Välj den dag som passar dig bäst och byt enkelt själv om du får förhinder. I abonnemanget ingår biljetter till de fem föreställningarna på Stora scenen. Som abonnent får du även rabatterade priser till teaterns övriga repertoar.

I abonnemanget ingår musikalen Beetlejuice, bloddrypande klassikern Titus Andronicus, finska nycirkusen The Replaceables (samarbete med Norrköpings Symfoniorkester), storstilade musikteatern Die Leander (samarbete med Östgötamusiken) och den nyskrivna dansteatern Extas (samarbete med Riksteatern). 

Bilden är från föreställningen Den goda människan i Sezuan, som spelade våren 2024 och var en del av abonnemanget 2023/2024.

Lär mer