Hoppa till innehåll

Abonnemang

Ett spelår fullt av nya teaterupplevelser och förmåner

Abonnemangsbild.

De bästa platserna till det bästa priset

Med ett abonnemang på Östgötateatern får du det bästa priset på biljetterna och din egen samma plats i salongen! Du kan enkelt själv byta dag vid förhinder och får rabatt på hela vår repertoar, så som soppteater och våra mindre scener. Du får även rabatterade priser till bland annat Norrköpings Symfoniorkester och Östgötamusiken. 

Hur köper jag ett abonnemang?

Nu är försäljningen av abonnemang stängd för spelåret 2023/2024. Under våren 2024 kommer vi släppa abonnemangen för 2024/2025, mer information om föreställningarna och abonnemangen kommer.   

Kundservice

Har du frågor om abonnemnag? Kontakta vår kundservice på 020-51 51 20.
Se öppettider här.

Dina förmåner

– Bästa platserna 
– Specialerbjudanden 
– Bästa priset 
– Samma plats 
– Bytesrätt 
– Inbjudan till exklusiva events

Mina sidor– allt på samma ställe!

På Mina sidor hittar du dina biljetter, tar del av dina erbjudanden och förnyar ditt abonnemang. Här hamnar även dina biljetter till våra mindre scener, så som soppteater och X-scenen. Allt på samma ställe! 

Klicka här för att komma till Mina sidor.

Priser

Premiärabonnemang

– SLUTSÅLT FÖR SÄSONGEN 2023/2024 – 

Stora abonnemanget – med guldkant! Var med när ridån går upp för första gången på Stora scenen! Gå på röda mattan och upplev den festliga premiärkänslan i teaterhuset. På plats får du bubbel, chokladkonfekt och ett pjäsprogram. Som premiär-abonnent får du även rabatterade priser till teaterns övriga repertoar. 

Välj antalet abonnemang som passar dig. I abonnemanget ingår Waitress, En julsaga, Bygdens söner, Tjong i medaljongen och Den goda människan i Sezuan.

PREMIÄR 1 600 kr 
Du sparar 830 kr*

Lilla abonnemanget

– SLUTSÅLT FÖR SÄSONGEN 2023/2024 – 

Välj den dag och antal abonnemang som passar dig bäst och byt enkelt själv om du får förhinder. I abonnemanget ingår biljetter till höstens musikal Waitress, Tjong i medaljongen och Den goda människan i Sezuan. Som abonnent får du även rabatterade priser till teaterns övriga repertoar.

SÖNDAG–TORSDAG 950 kr 
Du sparar 290 kr*

FREDAG-LÖRDAG 1100 kr
Du sparar 255 kr*

*Gäller ordinarie biljettpris i salongskategori A. 

Stora abonnemanget

– SLUTSÅLT FÖR SÄSONGEN 2023/2024 – 

Välj den dag som passar dig bäst och byt enkelt själv om du får förhinder. I abonnemanget ingår biljetter till de fem föreställningarna på Stora scenen. Som abonnent får du även rabatterade priser till teaterns övriga repertoar.

SÖNDAG–TORSDAG 1 250 kr 
Du sparar 720 kr*

FREDAG-LÖRDAG 1 400 kr
Du sparar 785 kr*

*Gäller ordinarie biljettpris i salongskategori A.