Hoppa till innehåll

Abonnemang

Ett spelår fullt av nya teaterupplevelser och förmåner

Abonnemangsbild.

De bästa platserna till det bästa priset

Med ett abonnemang på Östgötateatern får du fem föreställningar till priset av tre! Du kan enkelt själv byta dag vid förhinder och får rabatt på hela vår repertoar, så som soppteater och våra mindre scener. Du får även rabatterade priser till bland annat Norrköpings Symfoniorkester och Östgötamusiken. 

Hur köper jag ett abonnemang?

Välj nedan om du vill köpa vårt Stora abonnemang eller Premiärabonnemanget. Välj sedan vilken stad och dag följt av de abonnemangsdatum som passar dig bäst (är det något datum som inte passar kan du enkelt byta dag). Slutsålda abonnemang visas ej i listan. Betala med kort eller Swish och få dina biljetter direkt. 
Du hittar alltid dina biljetter på Mina sidor.

Kundservice

Stöter du på problem? Kontakta vår kundservice på 020-51 51 20.
Se öppettider här.

Välj abonnemang

Föreställningarna som ingår

I abonnemanget för 2023/2024 ingår Waitress, En julsaga, Bygdens söner, Tjong i medaljongen och Den goda människan i Sezuan.

Abonnemanget 2023/2024 innehåller en extra föreställning. Bygdens söner och En Julsaga  spelas parallellt under en kortare period (gäller både Norrköping och Linköping). Detta kan komma att påverka dina ursprungliga platser och din vanliga föreställningsdag för dessa föreställningar.* Vi kommer att kontakta dig gällande detta. 

*Premiärabonnemanget påverkas inte av detta.

Dina förmåner

– Bästa platserna 
– Specialerbjudanden 
– Bästa priset 
– Samma plats 
– Bytesrätt 
– Inbjudan till exklusiva events

Mina sidor– allt på samma ställe!

På Mina sidor hittar du dina biljetter, tar del av dina erbjudanden och förnyar ditt abonnemang. Här hamnar även dina biljetter till våra mindre scener, så som soppteater och X-scenen. Allt på samma ställe! 

Klicka här för att komma till Mina sidor.

Priser

Premiärabonnemang

Stora abonnemanget – med guldkant! Var med när ridån går upp för första gången på Stora scenen! Gå på röda mattan och upplev den festliga premiärkänslan i teaterhuset. På plats får du bubbel, chokladkonfekt och ett pjäsprogram. Som premiär-abonnent får du även rabatterade priser till teaterns  övriga repertoar.

PREMIÄR 1 600 kr 
Du sparar 830 kr*

Stora abonnemanget

Välj den dag som passar dig bäst och byt enkelt själv om du får förhinder. I abonnemanget ingår biljetter till de fem föreställningarna på Stora scenen. Som abonnent får du även rabatterade priser till teaterns övriga repertoar.

SÖNDAG–TORSDAG 1 250 kr 
Du sparar 720 kr*

FREDAG-LÖRDAG 1 400 kr
Du sparar 785 kr*

*Gäller ordinarie biljettpris i salongskategori A.