Ditt besök

Här har vi samlat sådant som kan vara bra att veta inför teaterbesöket.

Hitta hit

Norrköping, Stora teatern
Teatertorget 1, mellan Slottsgatan och Bråddgatan. Gångavstånd till Resecentrum.

Linköping, Stora teatern
Platensgatan 12, entré ut mot Vasavägen. Gångavstånd till Resecentrum.

Norrköping, X-scenen
Repslagaregatan 9 i centrala Norrköping (mittemot Galleria Domino).

Inställd föreställning

Vid inställd föreställning meddelas du om detta via det telefonnummer du uppgett vid bokningen. Du som även lämnat mobilnummer får ett sms.

Kontakta oss inom en månad efter inställd föreställning, så får du byta till ett annat speldatum (om möjligt). Du kan också få pengarna tillbaka för biljettkostnaden genom att besöka vår biljettkassa eller ringa vår telefonbokning.

Garderob

På teatern är det fri, obevakad garderob. Tala med teatervärdarna om du har behov av att låsa in väskor eller ytterplagg. Toaletter finns på varje våningsplan. Handikapptoalett finns på entréplanet i teaterhusen.

Rullstolar

Norrköping

Till vänster om den stora entrén, på sidan av huset, finns en entré för rullstolar. Hiss finns till parkett och ner till biljetthallen.Rullstolsplatser finns på parkett.

Linköping

En rullstolsramp finns vid stora entrén. Hiss finns i biljetthallen upp till parkett och första raden. Rullstolsplatser finns på första raden.

Tillgänglighet

Servering

I Norrköping öppnar Café Gycklaren en timme innan föreställning. Boka bord och beställ mat/dryck via bokninggycklaren@gmail.com eller 011-21 85 66 (tisdag kl.9.30-11.30 och 17.00-21.00 samt onsdag-torsdag kl.9.30-11.30).

I Linköping öppnar de två caféerna en timme innan föreställning, då kan du boka bord och förtäring till pausen. Caféet tar ej emot telefonbeställning.

Äta & dricka


NÄR ÖPPNAR BILJETTKASSAN?

Biljettkassan öppnar två timmar innan föreställning i Linköping och en timme innan föreställning i Norrköping. Övriga öppettider hittar du via länken nedan.

Våra öppettider


INTRODUKTIONER

30 minuter innan föreställningsstart på stora scenen kan du ta del av en kostnadsfri introduktion i övre foajén (Linköping) och Zacharias salong (Norrköping), där du kan höra mer om bakgrunden till pjäsen och om regissörens tankar.


ÅTERKÖP

Köpt biljett eller abonnemang återlöses ej.

Parkering

Norrköping

Allmänna parkeringsplatser i kvarteren runt teaterhuset och handikapparkering precis utanför entrén.

Linköping

Allmänna parkeringsplatser i kvarteren runt teaterhuset och handikapparkering inne på gården. Parkeringstillstånd krävs och fås i biljettkassan.

Hörhjälpmedel

Hörselutrustning finns att tillgå i båda teaterhusen. Om du har hörapparat kan du använda hjälpmedlet som en teleslinga (hängs runt halsen). Om du inte har hörapparat får du en hörsnäcka som kopplas till hjälpmedlet. Från och med spelåret 2016/2017 kan du ta med dina egna hörlurar om du vill. Fråga teatervärdarna om hjälp.

Fotografering

Fotografering, film- och ljudupptagning är inte tillåtet under föreställning.

Om jag kommer sent?

Tala med teatervärdarna så hjälper de dig in så snart det är möjligt, till en plats som stör så lite som möjligt.

Mobiltelefoner

Din mobiltelefon stänger du av helt innan du går in till föreställningen.

Gå till hemsidan