Hoppa till innehåll
Föreställningsbild Come From Away

Musiken i Come From Away

Genrep och samtal – med gäst från Broadway

Föreställningen spelades 2022

Denna sida är en del av föreställningsarkivet

Möt gitarristen Alec Berlin från Broadway-uppsättningen av Come From Away tillsammans med Mathias Lundqvist, kapellmästare för Östgötateaterns version av musikalen, i ett samtal på Teaterbarens scen innan genrepet.

Den hyllade kanadensiska musikalen Come From Away har gjort ett segertåg över världen och älskats av publik i USA, Storbritannien och Australien såväl som i Nederländerna, Finland och Argentina. Östgötateatern kunde stoltsera med Nordenpremiären i Norrköping hösten 2020, men bara för 50 personer per kväll innan pandemin satte stopp helt för föreställningen. Nu är denna varma berättelse tillbaka och det utan restriktioner!

På Broadway i New York blev det fem års spelperiod och 1 670 föreställningar. I de flesta av dessa medverkade gitarristen Alec Berlin, som just nu befinner sig i Sverige. Han har också spelat i musikaler som American Idiot, Lizzie The Musical, Big Fish och Tuck Everlasting. Vid sidan av sin karriär som Broadwaymusiker har Alec en solokarriär med konserter och flera skivinspelningar i eget namn.

Hör Alec Berlin och Mathias Lundqvist, som även spelar keyboard och dragspel i Come From Away, i ett samtal om den medryckande och världsmusikinspirerade musiken, och om livet som orkestermusiker på musikalscenen. Moderator är Jeanette Söderwall.

Observera att samtalet huvudsakligen sker på engelska.

DATUM OCH TIDER

11 november, Stora teatern i Norrköping

Samtal i Teaterbaren kl. 17.45, längd ca 45 minuter

Genrepet börjar kl. 19.00 och musikalen är cirka en timme och 40 minuter lång (ingen paus)

Dörrarna till teaterhuset öppnar kl. 17.15

PRIS

160 kr. I biljettpriset ingår smörrebröd med skagenröra och ett glas mousserande (alternativt alkoholfritt) från Östgöta Kök samt biljett till genrepet. OBS! P.g.a. förbeställning av mat behöver du boka biljett senast vid lunchtid på onsdag 9 november.

Begränsat antal platser, först till kvarn. Genrepsbiljetten delas ut på plats.

MER OM MUSIKALEN

Come From Away spelas i Norrköping 12 november–31 december 2022.

Läs mer om musikalen här