Hoppa till innehåll

Hani Arrabi

/ Skådespelare

Biografi

Hani Arrabi tog examen från Högskolan för scen och musik 2017 där han studerade musikalprogrammet.

Han har medverkat i många musikaler, teaterföreställningar och shower i hemstaden Växjö, där han gjort roller som Tony i West Side Story, Skimbleshanks i CATS och Tom Collins i RENT. Han har även varit konferencier vid ett flertal evenemang samt haft sin egen julkonsert.

2012 var Hani sångare på Circus Scotts Julcircus på Gärdet i Stockholm. 2014 gjorde han sommarteater på Krusenstiernska teatern i Kalmar, tillsammans med bland andra Linda Olsson, Robert Gustafsson, Allan Svensson och Ing-Marie Carlsson.

På Kulturhuset Spira i Jönköping har Hani medverkat i produktioner så som Passion, Romeo & Julia, Julkonsert och Les Miserablés. Han har också spelat 100 föreställningar av monologen Resten av livet på turné.

2018 medverkade han i världspremiären av musikalen Camera på Östgötateatern, 2019 i Something Rotten! på Wermland Opera och Trollflöjten på Göteborgs Stadsteater samt 2020 i den nordiska premiären av Come From Away på Östgötateatern.

Spelåret 2021/2022 sågs Hani som Nino i Amélie och som Vuokko Needendahl i Expedition kyla. Hösten 2022 medverkade han i nypremiären av Come From Away och i soppföreställningen Toastmasters.