Hoppa till innehåll
LARM

Postdramatisk teater

Samtal och genrep: LARM. BLINT SEENDE. BLINDA SER!

Föreställningen spelades 2023

Denna sida är en del av föreställningsarkivet

Ett prisvärt teaterpaket innehållande ett fördjupande samtal med teaterchef Nils Poletti och regissören Jenny Nörbeck, plus bubbel och smörrebröd samt genrepsbiljett till vårens skandinaviska premiär!

“Att möta Jelineks universum är att gå på tunn is, språket skapar osäkerhet och tvingar oss att tänka, förstå och begripa något som vi kanske inte vill eller kan se.” Det säger Jenny Nörbeck, regissören och översättaren bakom vårens uppsättning av österrikiska Nobelpristagaren Elfriede Jelineks nya verk.

Möt Jenny Nörbeck i ett samtal med Östgötateaterns teaterchef Nils Poletti och hör mer om Jelineks unika värld och om hur det konstnärliga teamet arbetat för att gestalta och visualisera en text utan varken utskrivna karaktärer eller situationer. Det här är teater som går emot de traditionella teaterkonventionerna och som ifrågasätter vad teater egentligen är.

Samtalet i Teaterbaren följs av ett genrep på stora scenen, där du redan dagen innan premiär kan åka med på denna språkfest till odyssé!

Datum och tider

17 februari 2023 på Stora teatern i Norrköping

Samtal i Teaterbaren kl. 17.45, längd ca 45 minuter

Genrepet börjar kl. 19.00 och pågår ca 2 timmar (ingen paus)

Pris

175 kr. I priset ingår ett smörrebröd med rostbiff från Östgöta Kök och ett glas bubbel (med eller utan alkohol) samt samtal och biljett till genrepet. Genrepsbiljetten delas ut på plats.

OBS! Bokning måste göras senast 55 timmar innan. Begränsat antal platser, först till kvarn.