Hoppa till innehåll

Teaterbaren

Av Östgöta Kök

Norrköping

Varmt välkommen en trappa upp till nyrenoverade Teaterbaren. Här möter du Östgöta Kök som hjälper dig att göra din kväll till en smaklig helhetsupplevelse! Njut av en klassisk teatersupé eller lättare förtäring, fika och goda drycker i samband med föreställning och andra evenemang. 

Använd länkarna till höger för att boka en matupplevelse till din föreställning.

Sortiment
Kaffe 25kr
The 25kr
Läsk 30kr
Äppelmust 30kr
Mineralvatten 30kr
Lättöl  30kr
Alkoholfri öl 50kr
Alkoholfritt vin på glas 50kr
Champagne på glas 145kr
Mousserande vin på glas  95kr
Rött vin på glas 85kr
Vitt vin på glas 85kr
Öl 33cl 65kr
Öl 50cl 80kr
 

Linköping

Välkommen till övre och nedre teaterbaren i Linköpings teaterhus. I nedre teaterbaren (på andra våningen) finns pausförtäring i samband med föreställning på stora scen. I övre teaterbaren (på tredje våningen) serveras den mat/fika som är förbokad via nätet.

Teaterbaren i Linköping öppnar 1 timme innan föreställningens starttid:
Onsdag-fredag kl 18
Lördag kl 17
Söndag kl 15

Kontakta teaterbaren vid ankomst för att dubbelkolla beställning samt boka dryck. I övre teaterbaren framförs också soppteater och AW föreställningar. Betalning i barerna  sker endast med kort eller Swish.

Östgöta Kök

Östgöta Kök, som har en stark matkärlek och arbetar med regionala råvaror, driver våra serveringar. I Norrköping driver Östgöta Kök sedan tidigare restaurang- och cateringverksamhet med egen delikatessbutik och Härlig pasta, Burgers & Bangers, Vinyl, Arv, Gin samt Arkösunds Hotell. 

I Linköping huserar Östgöta Kök på Garnisonsområdet och på Campus Valla såväl som med catering och en omfattande bageri- och konditoriverksamhet. Verksamheten har under våren utökats i Linköping med ÖK Smak och TAK i LINK Business Center.

Mer om Östgöta Kök