Hoppa till innehåll

Teaterbaren

Av Östgöta Kök

Norrköping

Varmt välkommen en trappa upp till nyrenoverade Teaterbaren. Här möter du Östgöta Kök som hjälper dig att göra din kväll till en smaklig helhetsupplevelse! Njut av en teatermeny eller lättare förtäring, fika och goda drycker i samband med föreställning och andra evenemang. Teaterbaren öppnar en och en halv timme innan föreställningens start.

Observera att LARM. BLINT SEENDE. BLINDA SER! spelas utan paus och att förbokad mat och dryck därför serveras innan föreställning.

OBS: All förbeställning ska se senast 55 timmar innan ditt teaterbesök. Går du en fredag kl. 19.00 stänger alltså bokningen onsdag kl. 12.00.

Smörrebrödsmeny

Vi rekommenderar två stycken för att det ska bli en mindre middag. Alla smörrebröd serveras på rågbröd.

Välj mellan:

  • Skagensmörrebröd med picklad rödlök (gluten) 125 kr
  • Friterad spätta med dansk remoulade och råhyvlad (gluten) lök 95 kr
  • Grillad rostbiff med kryddig potatissallad och rostad lök (gluten, laktos) 95 kr
  • Kallrökt lax med kryddig potatissallad och saltad gurka (gluten, laktos) 110 kr
  • Vegetarisk bondomelett med senapskräm, grillad paprika och rostad lök (gluten, laktos) 95 kr

Sortiment
Kaffe 25 kr
Te 25 kr
Läsk 30 kr
Äppelmust 30 kr
Mineralvatten 30 kr
Lättöl  30 kr
Alkoholfri öl 50 kr
Alkoholfritt vin på glas 50 kr
Champagne på glas 145 kr
Mousserande vin på glas 95 kr
Rött vin på glas 85 kr
Vitt vin på glas 85 kr
Öl 33cl 65 kr
Öl 50cl 80 kr 

Linköping

Välkommen till övre och nedre Teaterbaren i Linköpings teaterhus. I nedre Teaterbaren på andra våningen finns dryck och enklare pausförtäring (ej varm mat) i samband med föreställning på stora scen. I övre Teaterbaren på tredje våningen serveras förbokad mat/fika i samband med soppteater och publiksamtal.

Förbokningen till vårens första föreställning Kaos är granne med Gud  är öppen. Använd länkarna till höger för att lägga din beställning till önskat datum. Kaos är granne med Gud är cirka tre timmar och 30 minuter lång, inklusive paus, och din förbokade mat och dryck serveras i pausen.

OBS: Kontakta en publikvärd vid ankomst till teatern så får du ditt bordsnummer. All förbeställning ska se senast 55 timmar innan ditt teaterbesök. Går du en fredag kl. 19.00 stänger alltså bokningen onsdag kl. 12.00.

Teaterbaren i Linköping öppnar en timme innan föreställningens starttid:

Onsdag-fredag kl. 18.00
Lördag kl. 17.00
Söndag kl. 15.00

Betalning i barerna sker endast med kort eller Swish.

Östgöta Kök

Östgöta Kök, som har en stark matkärlek och arbetar med regionala råvaror, driver våra serveringar. I Norrköping driver Östgöta Kök sedan tidigare restaurang- och cateringverksamhet med egen delikatessbutik och Härlig pasta, Burgers & Bangers, Vinyl, Arv, Gin samt Arkösunds Hotell. 

I Linköping huserar Östgöta Kök på Garnisonsområdet och på Campus Valla såväl som med catering och en omfattande bageri- och konditoriverksamhet. Verksamheten har under våren utökats i Linköping med ÖK Smak och TAK i LINK Business Center.

Mer om Östgöta Kök