Hoppa till innehåll

Teaterbaren

Av Östgöta Kök

Linköping

Välkommen till övre och nedre Teaterbaren i Linköpings teaterhus! I nuläget används den nedre Teaterbaren (på andra våningen) för pausförtäring i samband med föreställning på stora scenen och den övre Teaterbaren (på tredje våningen) för soppteater- och AW-föreställningar. Teaterbaren tar enbart emot kort eller (gärna) Swish. 

Fikapaket finns att köpa på plats 

Vill man köpa enklare förtäring, fika och dryck kan man göra det direkt på plats i nedre Teaterbaren (ej kontanthantering). Vi på Östgötateatern med våra värdar är er till hjälp med servering på plats. 

Pris: 
Kaka, från 35 kr 
Kaffe, 25 kr

Norrköping

Varmt välkommen en trappa upp till nyrenoverade Teaterbaren (före detta Café Gycklaren). Här möter du Östgöta Kök som hjälper dig att göra din kväll till en smaklig helhetsupplevelse! Njut av en teatersupé innan föreställningen eller lättare förtäring och goda drycker i pausen.

Meny Peer Gynt

  • Hembakat kuvertbröd från eget bageri och smör
  • Bakad torsk med sandefjordssås och örter, serveras med potatis- och jordärtskockskak a samt vintergrönsaker, eller grönsaksbiff med sandefjordssås och grön pesto, serveras med potatis- och jordärtskockskaka samt vintergrönsaker
  • Kaffe och sött (Gluten, Laktos)

Sortiment före föreställning:

Meny
295kr per person

Vinpaket till meny
Ett glas mousserande till förrätt
Ett glas vin/en öl till varmrätt
180kr per person

Alkoholfritt vinpaket till maten
Ett glas alkoholfritt mousserande till förrätt
Ett glas alkoholfritt vin /en alkoholfri öl till varmrätt
180kr per person

Sortiment till paus

Smörrebröd med lax/pepparrot (Gluten, Laktos) 79kr
Smörrebröd med skagenröra (Gluten) 79kr
Smörrebröd med krämig tofu”skagen” vegetarisk (Gluten)  79kr
Östgöta köks räksmörgås (Gluten) 125kr
Charktallrik med tillbehör 140kr

Morotskaka (Gluten, Laktos) 45kr
Brownie med vispad grädde (Gluten, Laktos) 45kr
Vegansk brownie (Gluten och laktosfri) 35kr
Dammsugare (Gluten, Laktos, Nötter)  35kr

Kaffe 25kr
The 25kr
Läsk 30kr
Äppelmust 30kr
Mineralvatten 30kr
Lättöl  30kr
Alkoholfri öl 50kr
Alkoholfritt vin på glas 50kr

Champagne på glas 145kr
Mousserande vin på glas  95kr
Rött vin på glas 85kr
Vitt vin på glas 85kr
Öl 33cl 65kr
Öl 50cl 80kr

Förbokning

Du är välkommen att förboka matpaket och dryck två arbetsdagar innan ditt besök. Tips! Passa även på att boka till pausen, så står din beställning fint framdukat när ni kliver ut ur salongen och ni slipper kö! Det finns såklart möjlighet att köpa enklare tilltugg och goda drycker på plats.

LINKÖPING

Endast matpaket till pausen förbokas via info@oklinkoping.se (märk med "Östgötateatern"). Du kommer att få en bekräftelse med betalningsanvisning samt anvisning på att du har en bokad plats under pausen. OBS! Bokningen är genomförd först när du fått bekräftelse och gäller endast matpaketen.

NORRKÖPING

Förbeställning görs till info@ostgotakok.se. Din beställning följs av en bekräftelse med betalningsanvisning samt anvisning till vilket bord du ska gå i pausen. OBS! Bokningen är genomförd först när du fått bekräftelse.  

Östgöta Kök

Östgöta Kök, som har en stark matkärlek och arbetar med regionala råvaror, kommer även att se över driver nu våra serveringar. 

I Norrköping driver Östgöta Kök sedan tidigare restaurang- och cateringverksamhet med egen delikatessbutik och Härlig pasta, Burgers & Bangers, Vinyl, Arv, Gin samt Arkösunds Hotell. 

I Linköping huserar Östgöta Kök på Garnisonsområdet och på Campus Valla såväl som med catering och en omfattande bageri- och konditoriverksamhet. Till december 2021 utökas verksamheten i Linköping med ÖK Smak och TAK i LINK Business Center.