Hoppa till innehåll

Spelåret 2023/2024

Väntan är över! Nu avslöjar vi nästa spelårs repertoar! I höst väntar bland annat Sverigepremiären för musikalen Waitress, familjeföreställningen En julsaga och experimentell cirkus.

Välkommen till ett nytt spelår! Nytt för i år är att abonnemanget innehåller fem föreställningar – till priset av tre! 

Hösten bjuder på Sverigepremiär för Broadwaymusikalen Waitress, den hjärtevärmande familjeföreställningen En julsaga och den ömsinta landsbygdskomedin Bygdens söner. Under våren 2024 kan du se den nyskrivna tjuvfarsen Tjong i medaljongen och Brechtpjäsen Den goda människan i Sezuan – om godhetens konsekvenser.

Biljettsläpp 25 april kl. 10.00

Just nu säkrar våra abonnenter sina biljetter och sin favoritplats för spelåret 2023/2024 på releasefesten, en av fördelarna med att vara just abonnent! 25 april kl. 10.00 öppnar ordinariebiljettbokning för lösbiljetter samt nyförsäljningen av våra abonnemang. 

Psst! I år sparar du ännu mer pengar genom att köpa abonnemang som inkluderar fem föreställningar till priset av tre!

Våra mindre scener

På våra mindre scener hittar du den experimentella och annorlunda utomhusvandrings-teatern Ben av prisbelönta norska regissören Lisa Baudouin Lie. På X-scenen sätter cirkusartisten Elise Bjerkelund Reine upp projektet How far are you willing to bend, som spelas i sex föreställningar och djupdyker i frågor om effektivisering, sexualisering, makt och gränser. 

Pyttipanna med Sven Angleflod och Östgöta Brasskvintett – soppteatern där allt kan hända – är åter på menyn.

 

Nyfiken på abonnemang?

Fem föreställningar till priset av tre! 

Med ett abonnemang på Östgötateatern får du de bästa platserna till det bästa priset. Du kan själv enkelt byta dag vid förhinder och du får rabatt på hela vår repertoar, så som soppteater och våra mindre scener. Du får även rabatt på konserter hos Norrköpings Symfoniorkester och Östgötamusiken och mycket mer. 

Läs mer här!

Publicerad 22 mars 2023