Hoppa till innehåll

Fly Me to the Moon

Dråplig komedi på turné

Föreställningen spelades 2022

Denna sida är en del av föreställningsarkivet

Fly Me to the Moon utspelar sig under en och samma märkvärdiga arbetsdag. Två mot pension gående undersköterskor i hemtjänsten börjar dagen med att ta hand om Tore, en man som älskar Frank Sinatra, Aftonbladet och att spela på trav. Men just denna dag är inte som alla andra, det visar sig vara den sista för Tore.

Det föds en farlig idé. På toaletten ligger ju faktiskt en död 84-årig man som inte kommer kunna hämta ut sin pension, och vad ska han ha den till nu när han är död? Marscherande mot en knaper pension efter många års slit inom hemtjänsten, hårt arbete utan någon större lön, uppkommer en chans svår att motstå… Fly Me to the Moon är en dråplig komedi med högt tempo i två akter, med två skådespelare och en paus.

Bakom kulisserna

Möt regissören Peter Jansson och skådespelarna Marika Strand och Gabriella Boris på repsal. Klicka här för att se filmen på YouTube.

 

Teater på turné

Följ med Peter Jansson till Fornåsa och se hur det kan se ut när Östgötateatern spelar teater på turné. Klicka här för att se filmen på YouTube.

Längd

Föreställningen är ca 2 timmar inklusive paus