Hoppa till innehåll

Teaterns program Augustifesten

Stadsfest i Norrköping 17 till 21 augusti

Välkommen till en helkväll i scenkonstens tecken på Stora teatern under Augustifesten!

Fredag 19 augusti kl. 17-20
Stora teatern i Norrköping

Teatersport kl 18-19 
Skådespelare från Östgötateatern och ung scen/öst intar Teaterbaren för att göra upp i den mest ädla av improviserade kulturtävlingar: Teatersport! Evig ära står på spel med publiken som enväldig domare. Ensemblen är taggade och baren är öppen - lättare förtäring och dryck finns att köpa på plats.

Biljettförsäljning på plats hela kvällen
Passa på att boka höstens upplevelser hos Östgötateatern, ung scen/öst och Norrköpings Symfoniorkester, med extra förmånliga priser för familjer och gruppbesök. På Östgötateaterns stora scener ser vi det romantiska allkonstverket Drottningens juvelsmycke, samtidigt som den älskade musikalen Come From Away äntligen återkommer. Under dagen släpps även biljetter till höstens offentliga föreställningar hos ung scen/öst.

Hösten hos Norrköpings Symfoniorkester bjuder bland annat på besök från folkkära artisten Linnea Henriksson den 30 september och i oktober väntar världspremiär av Sven-David Sandströms opera Livets bok.

Dessutom, tävlingar med fina priser med mera. Mer detaljerat schema presenteras under Augusti. Evenemanget arrangeras av Östgötateatern i samarbete med Östgöta Kök.
 

Publicerad 15 juni 2022