Hoppa till innehåll

Provpublik sökes till dansprojekt

Dansgruppen IN Action söker personer att testa föreställningsidéer med. Välkommen att anmäla dig till träffarna som anordnas i Norrköping vid tre tillfällen i oktober!

Provpublik sökes


Dansgruppen IN Action söker personer att testa föreställningsidéer med. Välkommen att anmäla dig till träffarna som anordnas i Norrköping vid tre tillfällen i oktober!

Publikträffarna innebär ett unikt tillfälle att vara en del av skapandeprocessen kring den kommande föreställningen I rörelse. Föreställningen kommer att innehålla dans och rörelse, men ingen förkunskap krävs och alla från 16 års ålder är välkomna.

När? Välj ett eller flera av följande datum:

  • Torsdagen 7 oktober kl.17.30-18.30
  • Torsdagen 14 oktober kl.17.30-18.30
  • Tisdagen 19 oktober kl.17.30-18.30

Var?På repetitionssal 1 hos Östgötateatern i kvarteret Hallarna (Slottsgatan 135) i Norrköping.

Anmälan:Vill du vara med? Anmäl dig till Annika Torstenson på annika.torstenson@scenkonstost.se. Märk mejlet med "Danspublik" och glöm inte att ange önskade datum.

Först till kvarn gäller - max 15 personer per tillfälle.


Om IN Action

Danskollektivet IN Action består av dansarna tillika koreograferna: Ana Diego Garcia, Per Enequist, Matilda Larsson, Tea Harryson, Vincent Jonsson och Sofia Sosso Harryson. IN Action bildades i samband med ett internationellt samarbete mellan Tyskland och Sverige – Östergötland – Linköping för ett antal år sedan och gruppen har sedan dess fortsatt att skapa och utforska dans tillsammans.

Under sitt pågående residens på Östgötateatern vill IN Action bland annat hitta nya metoder för att möta och samskapa med publiken. Målet är en “flerdimensionell” publikupplevelse, där känslan av rörelse, riktning och kraft förmedlas genom både dansarnas rörelser och publikens egen förflyttning genom rummet. Men de behöver din hjälp för att skapa detta verk!

Vill du veta mer om IN Action? Kolla in dem på Instagram: inaction_ostergotland

På bilden: Per Enequist, Vincent Jonsson, Matilda Larsson, Tea Harryson, Ana García Diego och Sofia Sosso Harryson i IN Action.


Dansresidens

HÄR kan du läsa en tidigare artikel om det pågående dansresidenset, som arrangeras i samarbete mellan Östgötateatern och Dans i Öst/Region Östergötland.


Teaterambassadör

Är du intresserad av teater och vill komma som provpublik till andra repetitioner på Östgötateatern? Då är du välkommen att gå med i Facebook-gruppen Stolt teaterambassadör!

Publicerad 30 september 2021