Hoppa till innehåll

Vi söker provpublik till dansföreställning

Delta i utvecklandet av scenkonstupplevelsen Myller av och med danskollektivet IN Action!

IN Action arbetar med och intresserar sig av det publika perspektivet och under sitt residens på Östgötateatern har de bland annat hittat nya metoder för att möta och samskapa dans med publiken. 

Med premiär i Norrköping 28/8 är Myller en dynamisk och interaktiv dansföreställning, som bjuder in publiken att ta del av hur rörelse, riktning och kraft förmedlas och transformeras genom och runt omkring sig.

För att färdigställa verket söker IN Action personer som är intresserade av att testa idéer tillsammans med oss. Detta är ett unikt tillfälle att vara en del av vår skapandeprocess! Myller kommer att innehålla dans och rörelse, men ingen förkunskap krävs och alla från 16 års ålder är välkomna!

Tid och plats
Repsal 1, Östgötateaterns lokaler på Slottsgatan 135 (kvarteret Hallarna) i Norrköping. 

  • Tisdag den 16/8, kl. 17:30-18.30 
  • Tisdag den 16/8, kl. 19:00-20.00 
  • Fredag den 26/8, kl. 17:00-18.00

Är du intresserad? Anmäl dig till ett eller flera tillfällen genom att maila eva.walther@scenkonstost.se. Varmt välkommen! 

Residenset genomförs i samarbete med Dans i Öst/Region Östergötland.

Mer om IN Action 
Danskollektivet IN Action består av dansarna tillika koreograferna: Ana Garcia Diego, Per Enequist, Matilda Larsson, Tea Harryson, Vincent Jonsson och Sofia Sosso Harryson som strålade samman genom ett internationellt och konstnärligt utbytes-initiativ på uppdrag av Region Östergötland och Linköpings kommun 2018. Vi har skapat allt från från dans-solohandboken Meanwhile till vår kommande myllrande publikupplevelse Myller! Du hittar mer om oss på Instagram: inaction_ostergotland

Publicerad 28 juni 2022