Hoppa till innehåll

Talkshow under East pride

Skådespelaren Tobias Almborg leder Talkshow Pride när Teaterbaren förvandlas till en scen för samtal och underhållning. Många spännande gäster kommer att medverka och olika ämnen diskuteras i en trivsam atmosfär. Östgöta Kök står bakom baren och serverar lättare förtäring och dryck.

På scenen möter publiken: 

Anders Vilhelmsson: Driver butiken To Decay och är känd för sin drag-persona Candy Coven. Han driver även HBTQ-klubben MUMS i Norrköping. 

Tant Henrik: Dragshowartist och tidigare medlem i teatersällskapet Bland drakar och dragqueens.

Ulrika Westerlund: Riksdagsledamot som har varit aktiv inom HBTQI-rörelsen i många år. Ordförande för RFSL och ledamot i Regnbågsfonden. 

Robin Karlsson: Perukmakare och välkänd Norrköpingsprofil. Tidigare ägare av Arbis och engagerad i allt från burlesqueshower och musikaler till sexklubbar och julkalendrar. 

Camilo Ge Bresky: Musikalartist och koreograf som förgyllt Östgötateaterns scen de senaste åren som bland annat Frank-N-Furter i Rocky Horror

Dessutom medverkar konstnären Krister Kern som kommer att måla en tavla, vilken sedan auktioneras ut till förmån för Regnbågsfonden. Hos maskören Anna Andersson får besökarna möjlighet att få en glamourös Pride-touche. 

Det blir en kväll fylld av inspirerande samtal och kreativt uttryck, allt i sann Pride-anda. 

Fri entré. Anmäl dig här.
Fredag 24 maj 2024, Teaterbaren i Stora teatern, Norrköping 
kl 20.00-22.00 
Åldersgräns: 18 år 
 

Publicerad 21 maj 2024