Hoppa till innehåll

Mot fullsatta salonger!

Nästan alla restriktioner som gäller verksamhet för publik hävs från och med den 29 september. Vi planerar nu för att låta er som redan köpt biljett med avstånd flytta ihop och därefter släppa fler biljetter till höstens föreställningar.

Motfullsatta salonger!


Publiktaket ärsnartbortaoch vi kan därför släppa fler biljetter till höstens föreställningar. Från onsdag den 15 september kl.10.00 kan du köpa biljetter till musikalen Amélie i Norrköping och komedin Alla mina liv i Linköping.

Från och med den 29 septemberhävsnästan alla restriktioner som gällerverksamhet för publik.Detta eftersom regeringen och Folkhälsomyndigheten anser att vaccinationsgradenär så passhög och smittspridningen så pass låg. Det innebär att vipå Östgötateaternkansläppa fler biljetter och mer återgå till det läge vi hade före pandemin.

Den 15 september kl.10.00 släpps nya biljetter till musikalen Améliei Norrköping perioden 29 september-24 oktober samt till de sista föreställningarna av Alla mina liv i Linköping den 29 september-3 oktober. Du bokar enklast digitalt via bokningskalendern på STARTSIDANeller på respektive föreställnings egen sida. Vi ber om förståelse för att det är ett högt tryck i telefonbokningen och att vi i nuläget inte kan erbjuda annat byte av platser än att flytta ihop befintliga sällskap.

När det gäller nypremiärerna och nästkommande spelperioder – Amélie i Linköping och Alla mina livi Norrköping – får vi be er ha tålamod ett litet tag till. Vi vill på bästa sätt ta hand om den publik som redan bokat platsermed avståndgenom att flytta ihop dessa och skicka ut nya biljetter, innan vi kan släppa upp ytterligare platser.

Så fortplaneringenför nästa biljettsläpp är klar, där även fler biljetter till höstens mindre produktioner ingår, kommer vi att ge er tydlig information här på webbplatsen, i sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Följ oss därför gärna påFACEBOOKellerINSTAGRAMoch/eller prenumerera på nyhetsbrevet (anmälan påSTARTSIDAN) för att få informationen så snabbt som möjligt!

Vi arbetar förstås också vidare med att skapa trygga och säkra teaterbesök för både publik och personal, och följer de riktlinjer som gällerför tillfället. Öppet köp gäller fortsatt för samtliga biljetter så att den som är det minsta krasslig har möjlighet att avboka och få pengarna tillbaka. Självklart gäller det även den som med anledning av de borttagna restriktionerna inte längre vill nyttja sin biljett.

I nuläget ställs inga krav på vaccinpass för våra verksamheter, men vi följer utvecklingen i frågan.

Varmt välkommen!

(Publicerad 2021-09-09, uppdaterad 2021-09-14)

Publicerad 8 september 2021