Hoppa till innehåll

Gegget x Skilsmässopodden

26 april 2022

Om parförhållandets komplicerade koreografi

Varmt välkomna till en kväll där vi går på djupet i parförhållandets komplicerade koreografi! Den 13 maj kommer Gegget – en kärlekshistoria – inviga Östgötateaterns nya X-scen i Linköping. Gegget är skriven av Karin Oscarsson som nyligen gjort succé i soppföreställningen Den sjunde vågen med Marie Fredrikssons musik. På scenen syns även Viktor Björkberg och för koreografi står Camilo Ge Bresky. 

För att fira detta bjuder vi in till samtal och exklusiva smakprov ur pjäsen i samarbete med Skilsmässopodden – en podcast om relationer och separationer av Marit Danielsson och Magnus Abrahamsson. Hur mycket nöd och hur lite lust kan en relation tåla? Vart börjar du och slutar jag i denna komplicerade gegga av förväntningar och begär?

Onsdag 4 maj kl 18.00
X-scenen i Linköping
ung scen/öst, Elsa Brändströms gata 3A

Programmet är kostnadsfritt, boka din biljett här.

Magnus Abrahamsson har varit manusförfattare och producent för ett flertal stora dramaserier, långfilmer och dokumentärer. Tidigare ensemblemedlem i Pistolteatern där han spelade och skrev pjäser. Abrahamsson driver med sin partner Marit Danielsson Skilsmässopodden, och tillsammans har de givit ut boken "Lyckligt Skild". Just nu är han även aktuell med kriminalromanen Underström.