Hoppa till innehåll

Beetlejuice X 3

CNEMA och Östgötateatern presenterar ett exklusivt erbjudande för alla Beetlejuice-fans! Upplev demonen och bio-exorcisten Beetlejuices galna värld i tre olika former under tre fantastiska kvällar! Fascineras över den kultklassade filmen från 1988, gå på premiären av uppföljaren och låt dig svepas med i den nyskapande musikalen. Begränsade platser, mingel och överraskningar.

Beetlejuice (1988) 

Adam och Barbara Maitland dör i en bilolycka och blir fast som spöken i sitt hus. När familjen Deetz flyttar in, anlitar Adam och Barbara den kaotiska och opålitliga bio-exorcisten Beetlejuice för att skrämma bort dem. Men Beetlejuices metoder visar sig vara farliga och okontrollerade och han ställer till mer skada än nytta.  

När: fredag 30 augusti kl 18.00 
Plats: CNEMA, Norrköping 
I huvudrollerna: Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton, Catherine O'Hara, Jeffrey Jones och Winona Ryder 
Regi: Tim Burton 

 

Beetlejuice, Beetlejuice (2024) 

Tre generationer av Deetz-familjen återvänder till sitt hus i Winter River efter en familjetragedi. Lydias tonårsdotter Astrid råkar öppna portalen till ”Livet efter detta”, och snart är Beetlejuice tillbaka med sitt kaos. 

När: fredag 6 september kl 18.00 
Plats: CNEMA, Norrköping 
I huvudrollerna: Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti och Willem Dafoe 
Regi: Tim Burton 
Manus: Alfred Gough och Miles Millar 

 

Beetlejuice musikalen 

En fartfylld och rolig musikal baserad på filmen från 1988. Europapremiären på Östgötateatern regisseras av Markus Virta, känd för framgångsrika musikaler som Så som i Himmelen på Oscarsteatern och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann Wermlandsoperan. 

När: fredag 13 september kl 19.00 
Plats: Stora teatern, Norrköping 
I rollerna: Peter Jansson, Sayuri Yukawa, Caroline Harrysson, Lara Eide, Eric Hallengren, Karin Oscarsson, Alva Palm, Julia Küster, Miranda Coral Engholm, Olle Roberg, Tobias Almborg, Daniel Sjöberg  
Regi: Markus Virta 

 

KÖP BILJETT HÄR. 

Publicerad 13 juni 2024