Köpa biljetter

Biljetter på webben - billigast och lättast! I kalendern till vänster kan du se vad vi spelar vilka datum. Köp biljett genom att klicka på det datum och den föreställning du vill se. Du får biljetterna direkt till din e-post eller telefon och det går bra att visa upp dem i telefonen innan föreställningen.

Du kan också boka biljetter via vår telefonbokning 020-51 51 20 eller besöka våra biljettkassor i teaterhusen (öppen en timme innan föreställning) alternativt i Louis De Geer. Vid köp över disk eller telefon tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Köp biljetter - välkommen

Det enklaste och snabbaste sättet för biljettköp är via vår webbplats. Här är det alltid öppet!

I kalendern ovan kan du se vad vi spelar och vilka datum. Köp biljett genom att klicka på det datum och den föreställning du vill se. Biljetten kommer direkt till din e-post eller telefon och det går bra att visa upp den i telefonen vid föreställningstillfället.

Telefon och på plats

Telefonbokning 020-51 51 20

  • Öppet tisdag–fredag kl. 10.00-15.00

*Fredag den 5/11, Alla helgons dag, stänger bokningen kl 13.00

Köpa biljetter på plats

  • Linköping: Linköpings teaterhus. Öppet måndagar kl. 10.00-15.00 från 8 november.
  • Norrköping: Louis De Geer biljettkassa. Öppet tisdagfredag kl. 11.00-14.00. 

Från en timme innan föreställning kan du få hjälp med biljettköp av publikvärdarna på plats i foajén i våra teaterhus. 

Vid köp av biljett över disk eller telefon tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Är biljetterna slutsålda? Ha koll på vår hemsida där vi uppdaterar informationen löpande gällande nya biljettsläpp. Du kan även följa Östgötateatern på Facebook och Instagram och/eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev på startsidan. Vi har dessutom öppnat en ny ambassadörsgrupp på Facebook - välkommen att gå med för att bland annat ta del av repetitionsbiljetter!

Frågor? Mejla till INFOBILJETT@SCENKONSTOST.SE (OBS - gäller ej biljettbokning). Då vi är under högt tryck just nu kan det dröja något att få svar. Tack för ditt tålamod!


Öppettider 

Aktuella öppettider


Besöksadresser

Teaterhus
Linköping, Platensgatan 12
Norrköping, Teatertorget 1

X-scenen
Norrköping, Repslagaregatan 9
Linköping, Elsa Brändströms gata 3B (ung scen/östs lokaler)

Kansli
Norrköping, Slottsgatan 135

Biljettkassa Louis De Geer
Norrköping, Dalsgatan 15

Öppet köp

Under coronapandemin har vi infört öppet köp på biljetter till samtliga fysiska föreställningar. Avboka kostnadsfritt och få pengarna tillbaka genom att mejla till INFOBILJETT@SCENKONSTOST.SE. Glöm inte att ange vilken föreställning, vilket datum och i vilket namn biljetten är köpt. Observera att avbokningen måste göras innan föreställningens start.


Inställd föreställning

Vid inställd föreställning meddelas du om detta via det telefonnummer du uppgett vid bokningen. Du som lämnat mobilnummer får ett sms.

Kontakta oss inom en månad efter inställd föreställning, så får du byta till ett annat speldatum (om möjligt). Du kan också få pengarna tillbaka för biljettkostnaden genom att mejla INFOBILJETT@SCENKONSTOST.SE eller ringa vår telefonbokning.


Betalningsalternativ

Vid internetbokningen genom vår biljettleverantör Tix betalar du säkert med önskat konto- eller kreditkort. Vid köp på plats i teaterhuset eller via telefonbokningen kan du betala med kort eller Swish. Du som inte har tillgång till dator eller smartphone kan betala bokade biljetter via bankgiro (5000-7251 - Scenkonst Öst AB). Ska biljetterna skickas med post tillkommer 30 kr för porto och hantering.


COVID-19

Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gällande lagstiftning för dig som besöker oss. Vi följer noga utvecklingen och är beredda att ställa om ifall läget ändras.

LÄS OM VÅRA TRYGGHETSÅTGÄRDER HÄR

Presentkort

Ge bort en teaterupplevelse till någon du tycker om!

Du kan enkelt köpa presentkort till Scenkonst Öst (Östgötateatern och Norrköpings Symfoniorkester) här på webben eller i våra biljettkassor. Du väljer själv belopp och presentkortet är giltigt i två år. Om inte hela summan på presentkortet används vid ett köp sparas resterande belopp till nästa köp. Presentkort återlöses ej.

Köp presentkort här

Se biljettkassornas öppettider

  

Gå till hemsidan