Hoppa till innehåll

Tema: Teater - Alla mina liv

Fördjupande samtal

Föreställningen spelades 2021

Denna sida är en del av föreställningsarkivet

Välkommen till ett underhållande och fördjupande samtal med Alla mina liv-regissören Johan Huldt och skådespelaren Sven Angleflod. De kommer bland annat reda ut skillnaderna mellan teaterformerna komedi, fars och tragedi, samt samtala om höstens interaktiva komedi Alla mina liv som snart har Norrköpingspremiär.

Fri entré, biljett förbokas via bokningskalendern. Efter samtalet finns möjlighet att se generalrepetition av Alla mina liv, separat biljett hämtas på plats.

Förboka fika! Till samtalet i övre Teaterbaren erbjuder Östgöta Kök ett paket med morotskaka och hallongrotta samt kaffe/te. Pris: 95 kr. Boka senast två dagar innan genom att mejla till info@ostgotakok.se. Du kommer att få en bekräftelse med betalningsanvisning.

Den prisade och produktiva Sir Alan Ayckbourn är ofta omtalad som den mest spelade brittiska dramatikern efter William Shakespeare. Han har över 80 pjäser på cv:t och bland de stora internationella succéerna finns titlar som Toffelhjältar, Hur andra älskar, Gin & Bitter Lemon, Sängkammarfars, En fröjdefull jul och Komisk talang. Den textrika Alla mina liv (på originalspråk Intimate Exchanges) är skriven av Ayckbourn i början av 1980-talet men sällan spelad eftersom den består av totalt åtta pjäser med 16 olika slut, vilket kräver väldigt mycket av de två skådespelarna som gestaltar alla rollerna. Hör Johan Huldt berätta om varför han så länge velat sätta upp pjäsen och om det unika med denna föreställning! Alla mina liv spelas i Norrköping 6-21 november 2021.