Spelades 2021/2022

Perspektiv på normer

Samtal under East Pride

Perspektiv på normer

Samtal under East Pride

Vi är glada över att äntligen kunna öppna dörrarna till teaterhusen igen och starta det nya spelåret i Norrköping med att välkomna dig till nyrenoverade Teaterbaren (före detta Café Gycklaren).

Möt musikalartisten, koreografen och dramatikern Camilo Ge Bresky och teaterchef Nils Poletti i ett samtal med fokus på tvåsamhetsnormen, hbtq-samhällets normer och scenkonstens roll i att utforska icke-normativa världar. Teaterbaren är öppen för dig som vill luncha eller fika samtidigt.

Samtalet på scen tar sin utgångspunkt i Camilo Ge Breskys nyskrivna radioteaterproduktion Ipomoea Tricolor, vars fyra delar släpps digitalt under lördagar i augusti. Dramaserien lyfter frågor om olika sätt att se på kärlek, relationer och normer ur ett queerperspektiv.

Läs mer om produktionen och lyssna kostnadsfritt innan samtalet genom att klicka här.

FAKTA

DATUM

Norrköping, Stora teatern (Teaterbaren)
29 augusti 2021 kl.12.00

Insläpp från kl.11.30


FRI ENTRÉ

Biljett krävs, du bokar enkelt genom kalendern på denna sida


MEDVERKANDE

Camilo Ge Bresky
Nils Poletti

East Pride

Evenemanget arrangeras i Norrköping för fjärde året av föreningen East Pride, i samverkan med en mängd olika lokala aktörer. I år är datumen 27-29 augusti.

Läs mer här


Teaterbaren

Nytt för hösten 2021 är att Östgöta Kök tar över driften av teaterhusens serveringar. Café Gycklaren byter också namn till Teaterbaren.

Läs mer här

Gå till hemsidan