Spelades 2020/2021

Ken Ring - INSTÄLLD

Tack för mig tour

Ken Ring - INSTÄLLD

Tack för mig tour

All teaterns publika verksamhet är inställd fram till den 30 maj 2020, med anledning av den pågående coronapandemin. Det gäller även gästspel som konserten med Ken Ring. Du som har biljett kommer att kontaktas via mejl eller sms och erbjudas kompensation (läs mer här).


Rapparen Ken Ring slutar med musiken och ger sig ut på en avskedsturné - Tack för mig tour. Missa inte chansen att få se honom live en sista gång i Östergötland – och det på Östgötateaterns stora scen i Norrköping.

Med över 20 år inom musikbranschen och 15 album, 700 spelningar och över 600 låtar i bagaget är det nu dags för en av svensk hiphops stora pionjärer att avsluta sin artistkarriär. En karriär som innehållit såväl Grammisnominering, internationella samarbeten, medverkan i TV4-programmet Så mycket bättre och listplaceringar på Digilistan och Sverigetopplistan.

Det var med debutalbumet Vägen tillbaka och låten Mamma som Ken Ring i slutet av 90-talet blev stjärna över en natt och det turbulenta livet på gatan byttes mot fullsatta spelningar och kändisskap.

Tack för mig tour innehåller en blandning av musik från hela Ken Rings karriär i en akustisk uppsättning, tillsammans med några av Sveriges bästa musiker. En resa genom livet och känslorna och ett respektfullt avsked till alla gamla och nya fans.

FAKTA

SPELDATUM

Norrköping, Stora teatern 4 april 2020 kl.18.00

OBS! Konserten utgår med anledning av covid-19. Läs mer här.

Gå till hemsidan