I stundens hetta

Gästspel av ÖFA-kollektivet

I stundens hetta

Gästspel av ÖFA-kollektivet

Amanda Apetrea, Lisen Rosell och Nadja Hjorton från ÖFA-kollektivet har under många år utforskat begär, kropp, sexualitet, kön, publikkontakt och humor i en rad föreställningar.

I stundens hetta undersöks åtrå, längtan, stereotyper och kvinnlig gemenskap. Under en två timmar lång improvisationslek skapas riktig passion när den är som bäst och när den svider som värst. Du kommer att få möta starka personligheter som berör ditt innersta. Klassiska och gripande historier med svindlande höjder och oändliga djup. Glitter och glamour, jägarkvinnor, journalister och arkeologer. Här möter du hjältinnorna som är lika hemma i styrelserummen som i sängkammaren.

I stundens hetta utvecklades i processen till föreställningen Harlequin som gjordes med den finska gruppen Blaue Frau och hade premiär på Hangö teaterträff 2019.

ÖFA-kollektivet har 23 medlemmar från en rad olika yrkesbakgrunder. Hösten 2004 startade ÖFA som ett feministiskt nätverk och stödforum och har sedan dess utvecklats till att även bli en konstnärlig plattform som vi arbetat fram flera scenkonstproduktioner, workshops, utställningar och klubbperformances.

FAKTA

BILJETTSLÄPP

12 augusti 2020 kl.10.00

Observera att vi endast släpper 50 biljetter per föreställning med anledning av myndigheternas restriktioner.

Läs mer om teaterhösten


SPELDATUM

Norrköping, X-scenen (Repslagaregatan 9)

7 oktober kl.19.00 och 10 oktober kl.18.00


BILJETTPRISER

Ordinarie 100 kr
Ungdom (t.o.m. 25 år) och student 50 kr
Abonnent 80 kr

PRODUKTIONSTEAM

Av: ÖFA-kollektivet

Medverkande: Amanda Apetrea, Lisen Rosell och Nadja Hjorton

Gå till hemsidan