Spelades 2020/2021

Tema: 11 september

Vernissage, programkväll, öppen repetition

Tema: 11 september

Vernissage, programkväll, öppen repetition

Specialpaket inför Nordenpremiären av musikalen Come From Away i Norrköping.

Come From Away är en varm och hoppfull amerikansk musikal om solidaritet och medmänsklighet. Det utspelas i sviterna av 11 september-attackerna i New York 2001. Med detta unika paket får du både en fördjupning i de händelser som för alltid förändrat världen och en underhållande inblick i musikalrepetitionerna som just nu pågår på stora scenen.

I syfte att minska flödet av människor i teaterhuset kan du inte köpa biljett till vernissagen, programkvällen eller den öppna repetitionen var för sig, utan denna exklusiva paketbiljett gäller för samtliga tre programpunkter.

Insläpp och vernissage kl.17.00-17.45

Vi öppnar dörrarna till teaterhuset för dig med biljett till kvällens event. Mingla på säkert avstånd och med bubbel i glaset. Ta del av en gripande och vacker fotoutställning med bilder från ”Ground Zero” i New York under minnesdagen den 11 september 2002, ett år efter terrorattackerna. Bilderna är tagna av Norrköpingsfotografen Michael Svensson, som tillsammans med journalisten Petronella Uebel bevakade årsdagen för Norrköpings Tidningar.

Programkväll kl.17.45-18.45

Attackerna som förändrade världen. Möt ögonvittnet Johan Huldt, dramaturg och regissör på Östgötateatern, som var på plats i New York vid tiden för terrorattackerna, samt journalisten Petronella Uebel och Stefan Jonsson, professor i etnicitet vid Linköpings Universitet. Vilka följder har 11 september-attackerna fått för oss som människor såväl som för den globala politiska utvecklingen? Moderator är Jeanette Söderwall.

Öppen repetition kl.19.00-20.00

Få en exklusiv förhandstitt på höstens musikal Come From Away! Möt den stora ensemblen, orkestern och regissören Markus Virta och få en inblick i repetitionsarbetet inför Nordenpremiären i Norrköping den 26 september. Den medryckande musiken består av nyskriven världsmusik – från östeuropeisk och irländsk folkmusik till afrikanska rytmer.

FAKTA

DATUM

11 september 2020 kl.17.00 OBS! Slutsålt

Norrköping, Stora teatern


BILJETTPRIS

Ordinarie 75 kr


COVID-19

Vi värnar om publik och personal!

Läs om våra trygghetsåtgärder här

Come From Away

Temakvällen arrangeras inför Nordenpremiären av Come From Away.

Läs mer om musikalen här

Gå till hemsidan