Tema: Teater

Fördjupande samtal (Alla mina liv)

Tema: Teater

Fördjupande samtal (Alla mina liv)

Välkommen till ett underhållande och fördjupande samtal med Alla mina liv-regissören Johan Huldt och skådespelaren Sven Angleflod. De kommer bland annat reda ut skillnaderna mellan teaterformerna komedi, fars och tragedi, samt samtala om höstens interaktiva komedi Alla mina liv som snart har Norrköpingspremiär.

Förboka fika! Till samtalet i Teaterbaren erbjuder Östgöta Kök ett paket med morotskaka och hallongrotta samt kaffe/te. Pris: 95 kr. Boka senast två dagar innan genom att mejla till info@ostgotakok.se. Du kommer att få en bekräftelse med betalningsanvisning.

Mer om samtalet:

Den prisade och produktiva Sir Alan Ayckbourn är ofta omtalad som den mest spelade brittiska dramatikern efter William Shakespeare. Han har över 80 pjäser på cv:t och bland de stora internationella succéerna finns titlar som Toffelhjältar, Hur andra älskar, Gin & Bitter Lemon, Sängkammarfars, En fröjdefull jul och Komisk talang.

Den textrika Alla mina liv (på originalspråk Intimate Exchanges) är skriven av Ayckbourn i början av 1980-talet men sällan spelad eftersom den består av totalt åtta pjäser med 16 olika slut, vilket kräver väldigt mycket av de två skådespelarna som gestaltar alla rollerna. Hör Johan Huldt berätta om varför han så länge velat sätta upp pjäsen och om det unika med denna föreställning!

FAKTA

DATUM

30 oktober 2021 kl. 15.00

Stora teatern, Norrköping (Teaterbaren)

Insläpp från kl.14.30


LÄNGD

Cirka 40 minuter


PRIS

Fri entré, biljett förbokas via bokningskalendern.

Du som vill kan även boka till ett fikapaket genom Östgöta Kök, läs mer i texten ovan.

ALLA MINA LIV

Alan Ayckbourns interaktiva komedi spelas i Norrköping 6-21 november 2021.

LÄS MER OCH KÖP BILJETTER HÄR

Gå till hemsidan