Spelades 2021/2022

Tema: musikal

Öppen repetition och samtal (Amélie)

Tema: musikal

Öppen repetition och samtal (Amélie)

Välkommen till en underhållande och fördjupande eftermiddag om musikal i allmänhet och Amélie i synnerhet.

Visste du att Östgötateatern har som mål att bli Sveriges ledande musikalscen? Teaterchef Nils Poletti berättar mer. Tillsammans med Amélie-regissören Markus Virta (som senast gjorde den hyllade Come From Away) dyker vi också ner i musikalvärlden. Vad är det som utmärker en riktigt bra musikal? Hur blev filmen Amelie från Montmartre till en scenuppsättning och vad kan publiken förvänta sig av höstens stora musikalsatsning?

Efter en kort bensträckare bjuds du på ett första exklusivt smakprov ur den förtrollande föreställningen, i form av en öppen repetition tillsammans med den stora ensemblen. Möt Klara Enervik som gör Amélie, Hani Arrabi som spelar hennes kärleksintresse Nino och andra färgstarka karaktärer ur denna varma och hoppfulla berättelse.

FAKTA

DATUM

18 september 2021 kl. 14.00 i Norrköping (Stora teatern)

Insläpp från kl.13.30


LÄNGD

Max två timmar (inklusive paus)


PRIS

75 kr

I priset ingår en lokalt producerad must från Billbäcks. På grund av rådande restriktioner serveras den sittande vid bord en trappa upp. I övrigt kommer Teaterbaren inte att vara öppen vid detta tillfälle.

AMÉLIE

En färgstark och förtrollande musikal baserad på den femfaldigt Oscarsnominerade franska filmen. Premiär i Norrköping 25 september 2021 och Linköpingspremiär 12 november 2021.

Läs mer här

Gå till hemsidan