Ken Ring

Tack för mig tour

Rapparen Ken Ring slutar med musiken och ger sig ut på en avskedsturné - Tack för mig tour. Missa inte chansen att få se honom live en sista gång i Östergötland – och det på Östgötateaterns stora scen i Norrköping.

Med över 20 år inom musikbranschen och 15 album, 700 spelningar och över 600 låtar i bagaget är det nu dags för en av svensk hiphops stora pionjärer att avsluta sin artistkarriär. En karriär som innehållit såväl Grammisnominering, internationella samarbeten, medverkan i TV4-programmet Så mycket bättre och listplaceringar på Digilistan och Sverigetopplistan.

Det var med debutalbumet Vägen tillbaka och låten Mamma som Ken Ring i slutet av 90-talet blev stjärna över en natt och det turbulenta livet på gatan byttes mot fullsatta spelningar och kändisskap.

Tack för mig tour innehåller en blandning av musik från hela Ken Rings karriär i en akustisk uppsättning, tillsammans med några av Sveriges bästa musiker. En resa genom livet och känslorna och ett respektfullt avsked till alla gamla och nya fans.

FAKTA

SPELDATUM

Norrköping, Stora teatern 4 april 2020 kl.18.00

Serveringen öppnar en timme innan föreställningsstart.


FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD

Föreställningen är cirka en timme och 30 minuter lång (ingen paus).


BILJETTPRISER

Ordinarie: 320 kr kr
Ungdom (t.o.m. 25 år): 270 kr
Pensionär: 270 kr

Gå till hemsidan