Talkshow med Tobias Almborg

Musik, konst och happenings

OBS! Ny spelplats: Talkshowen är flyttad från X-scenen till Café Gycklaren.

Klubbkänsla med intressanta gäster, musik, konst och happenings. Skådespelaren Tobias Almborg är tillbaka med sin populära talkshow!

Byt ut tv-soffan mot teatersalongen och börja fredagskvällen med att låta dig inspireras och underhållas av spännande möten med skådespelare, artister, konstnärer, arrangörer och kultur- och nöjesprofiler.

Tobias Almborg har stått på Östgötateaterns scen sedan år 2000 och bland annat setts i Motortown, Bluebird, Änglar i America, Frankenstein, Sound of Music och senast i Nån sorts lugn före stormen. Han medverkade även i den Oscarsnominerade långfilmen En man som heter Ove.


Gäster

Fler medverkande tillkommer.

16 augusti

Östgötateaterns teaterchef Nils Poletti och premiäraktuella skådespelaren Caroline Harrysson från Har du blivit född tar plats på scenen tillsammans med journalisten och författaren Clas Svahn, ordförande för Arkivet för UFO-forskning (AFU) i Norrköping. Dessutom kommer singer-songwritern Hardy Hum från And We Should Die Of That Roar att bjuda publiken på sin unika blandning av mörk och kraftfull blues med punk- och balkaninfluenser.


30 augusti SLUTSÅLT!

Anders ”Moneybrother” Wendin har länge varit ett stort namn på den svenska musikscenen. 2015 sågs han på Östgötateaterns scen i Frankenstein och 2017 var han en av artisterna i Så mycket bättre. Nu är han aktuell med ett nytt album och en akustisk turné, som du som talkshowbesökare får smakprov på. Punkbandet 23 Till bildades i Norrköping i mitten av 1980-talet och lade instrumenten på hyllan 1996. Nu har bandet återuppstått och kvartetten är aktuell med en ny skiva och turné. Hör dem berätta mer hos Tobias Almborg i talkshow-soffan! Kvällen gästas dessutom av skådespelaren Lotta Ramel, som du i höst kan se som djävulen i Faust II, samt av Söderköpingskonstnären Ola Niklasson, som ger nytt liv i gamla tavlor.


13 september

Möt psykologen och författaren Jenny Jägerfeld, ursprungligen från Skärblacka, och de populära musikalartistbröderna Daniel och Bruno Mitsogiannis. På musikfronten gästar även Fredrik "Frallan" Jonsson, aktuell som musiker i Östgötateaterns nya livemusikquiz Gissa rätt, vinn en biljett! Dessutom blir det livemålning med östgötska konstnären Mika Liffner.


28 september

Fira Kulturnatten på teatern! Filmkollektivet Crazy Pictures har satt Norrköping på filmkartan med långfilmen Den blomstertid nu kommer. Hör mer om arbetet bakom biosuccén och den första svenska katastroffilmen på över 40 år. Dessutom bjuder skådespelare från Östgötateaterns ensemble på lekfulla upptåg.


4 oktober

Tobias Almborg pratar film med Norrköpings egen "Mr Film", Johan Karlsson. Skådespelaren Suzanne Ernrupsom bland annat setts i tv-produktioner som Rederiet, Pelle Svanslös och Fröken Frimans krig och som nyligen flyttat till Norrköping, tar också plats i soffan. Medverkar gör även skådespelare från Östgötateaterns nya uppsättning av det antika dramat De skyddssökande.

FAKTA

SPELPERIOD

Norrköping, Café Gycklaren (Stora teatern) 16 augusti - 4 oktober 2019

Observera att föreställningen är flyttad från X-scenen till Café Gycklaren.


SPELTIDER

16 augusti, 30 augusti (slutsålt) och 13 september kl.20.00

28 september (Kulturnatten) kl.21.15

4 oktober kl.22.15

Serveringen öppnar en timme innan föreställningsstart.


FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD

Cirka en timme och 30 minuter


BILJETTPRISER

Ordinarie: 100 kr
Ungdom (t.o.m. 25 år): 50 kr
Abonnent: 80 kr

PRODUKTIONSTEAM

Av och med: Tobias Almborg


Kulturnatten

Talkshowen ingår även i Östgötateaterns program för Kulturnatten i Norrköping den 28 september. Starttid kl.21.15.

Läs mer om Kulturnatten

Medverkande

Gå till hemsidan