Spelades 2018/2019

Kulturnatten 2018

Norrköping den 29 september

Varmt välkommen till Kulturnatten på Östgötateatern!

KL.10.00 MORGONLYRIK

Teaterchef Nils Poletti och skådespelarna Pontus Plænge och Martin Waerme läser noveller av Joakim Pirinen. Fri entré, ingen förbokning. Vi öppnar dörrarna till teaterhuset en halvtimme innan start. Begränsat antal platser. Vi erbjuder en frukostbuffé för 100 kr till de som önskar.

Café Gycklaren, Stora teatern (Teatertorget 1)


KL.14.00 ÖPPEN REPETITION - LUPINERNA

Välkommen in i salongen mitt under pågående repetitioner av den nyskrivna pjäsen Lupinerna. Möt regissören Monica Wilderoth och skådespelarna i den åtta kvinnor starka ensemblen. Fri entré, ingen förbokning. Vi öppnar dörrarna till teaterhuset en halvtimme innan start. Repetitionen pågår i 60 minuter. 

Stora teatern (Teatertorget 1)

Läs mer om Lupinerna


KL.18.00 DET BLÅ PIANOT

En kabaré om Else Lasker-Schüler och hennes krig.

Välkomna Wilkommen till Romanisches café! Staden är Berlin och året 1913. Marika Lagercrantz och ensemblen låter seklens vindar blåsa och musiken virvla er tillbaka till en tid då allt tycktes möjligt. Möt bland andra konstnären Else Lasker-Schüler – en performanceartist långt före sin tid. Förboka gärna biljetter för att försäkra dig om en plats. Vi öppnar dörrarna en halvtimme innan start - välkommen att slå dig ner med något att äta eller dricka.

Café Gycklaren, Stora teatern (Teatertorget 1)

Läs mer och boka 

Gå till hemsidan