Digitala scenen

Östgötateaterns repertoar våren 2021

Digitala scenen

Östgötateaterns repertoar våren 2021

Radioteater, filmer, livesändningar, poddar, dikter, noveller, musik och så småningom även föreställningar på de stora scenerna. Här hittar du en sammanfattning av vår breda och fullmatade repertoar för våren 2021.

Totalt handlar det om cirka 40(!) digitala projekt. Från inlästa sagor för barn och dikter på olika språk till en ny form av livesänd soppteater (Jansson gör länet), romanklassiker i radioteaterform (till exempel Paria, Drottningens juvelsmycke och efterfrågade Markurells i Wadköping) och nyskrivna verk av skådespelare från ensemblen (relationsdramat Ipomea Tricolor och skräckberättelsen Lillgoberg).

Klicka på de olika kategorierna för att läsa mer. Premiärdatum är i nuläget inte bestämda. Mer information om (och släppdatum för) respektive produktion kommer att meddelas allt eftersom under våren. Följ oss gärna i sociala medier och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev (på startsidan) för att hålla koll på det senaste!

Pausen för publika föreställningar och konserter inom Scenkonst Öst (Östgötateatern med ung scen/öst och Norrköpings Symfoniorkester) är förlängd till och med den 1 juni 2021. Vi är beredda att öppna teaterhusen på ett säkert sätt och ge efterlängtad live-scenkonst så snart pandemiläget tillåter. Se vilka föreställningar som i så fall är aktuella under rubriken På stora scenerna.

Film

Vad sägs om digitala rundvandringar på teatern eller cirkus-musik-samarbeten med SON? KLICKA HÄR


Radioteater

Nyskrivna verk varvas med flera riktiga klassiker och underhållande improvisationslekar. KLICKA HÄR


Dikter, noveller, musik och poddar

Från godnattsagor för familjen till digitalt LiveMusikQuiz för kompisgänget. KLICKA HÄR


På stora scenerna

Tidigast fr.o.m. 2 juni; tre berörande konsertföreställningar och en ömsint landsbygdskomedi. KLICKA HÄR

Gå till hemsidan