Möt oss på Augustifesten

Välkommen till Scenkonst Östs tält under Augustifesten i Norrköping!

Vi på Östgötateatern delar tält med kollegorna i Norrköpings Symfoniorkester och tillsammans huserar vi på Kristinaplatsen (mellan Söder tull och Konstmuseet) fredagen och lördagen den 16-17 augusti kl.10.00-17.00.

På plats finns flera erbjudanden (läs mer nedan) och roliga aktiviteter för de små - få en ballong, måla en teatermask eller en väska och träffa Filippa Fiol och Filip Fagott!

Erbjudanden

Abonnemang

Köp ett teater- eller konsertabonnemang och få en fin gåva på köpet! Med ett abonnemang får du de bästa platserna i salongen till det bästa priset. Du har möjlighet att byta dag vid förhinder och får specialpriser på vår övriga repertoar.

Som abonnent på Östgötateatern får du se fyra olika föreställningar på Stora teatern. Spelåret 2019/2020 innehåller hisnande nycirkus, en klassisk folksaga, en rockmusikal och en fartfylld fars!

Läs mer om teaterabonnemang här
Läs mer om konsertabonnemang här


Konsertbiljetter

50 procent på utvalda konsertbiljetter:

  • SONs säsongspremiär den 5 september. Pris: 140 kr (ordinarie pris 275 kr, gäller endast salongskategori 2).
  • Tiden Second Hand den 30 november - spännande scenkonst med SON och Östgötateatern. Pris: 140 kr (ordinarie pris 275 kr, gäller endast salongskategori 2).


OBS! Biljettkassan i teaterhuset i Norrköping är stängd fredagen den 16 augusti. Erbjudandena gäller endast på plats i Scenkonst Östs tält under Augustifesten den 16-17 augusti. 

(Uppdaterad 2019-08-01)

Gå till hemsidan