Mot fullsatta salonger!  


Publiktaket är snart borta och vi kan därför släppa fler biljetter till höstens föreställningar. Från onsdag den 15 september kl.10.00 kan du köpa biljetter till musikalen Amélie i Norrköping och komedin Alla mina liv i Linköping.

Från och med den 29 september hävs nästan alla restriktioner som gäller verksamhet för publik. Detta eftersom regeringen och Folkhälsomyndigheten anser att vaccinationsgraden är så pass hög och smittspridningen så pass låg. Det innebär att vi på Östgötateatern kan släppa fler biljetter och mer återgå till det läge vi hade före pandemin.

Den 15 september kl.10.00 släpps nya biljetter till musikalen Amélie i Norrköping perioden 29 september-24 oktober samt till de sista föreställningarna av Alla mina liv i Linköping den 29 september-3 oktober. Du bokar enklast digitalt via bokningskalendern på STARTSIDAN eller på respektive föreställnings egen sida. Vi ber om förståelse för att det är ett högt tryck i telefonbokningen och att vi i nuläget inte kan erbjuda annat byte av platser än att flytta ihop befintliga sällskap.

När det gäller nypremiärerna och nästkommande spelperioder – Amélie i Linköping och Alla mina liv i Norrköping – får vi be er ha tålamod ett litet tag till. Vi vill på bästa sätt ta hand om den publik som redan bokat platser med avstånd genom att flytta ihop dessa och skicka ut nya biljetter, innan vi kan släppa upp ytterligare platser.

Så fort planeringen för nästa biljettsläpp är klar, där även fler biljetter till höstens mindre produktioner ingår, kommer vi att ge er tydlig information här på webbplatsen, i sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Följ oss därför gärna på FACEBOOK eller INSTAGRAM och/eller prenumerera på nyhetsbrevet (anmälan på STARTSIDAN) för att få informationen så snabbt som möjligt!

Vi arbetar förstås också vidare med att skapa trygga och säkra teaterbesök för både publik och personal, och följer de riktlinjer som gäller för tillfället. Öppet köp gäller fortsatt för samtliga biljetter så att den som är det minsta krasslig har möjlighet att avboka och få pengarna tillbaka. Självklart gäller det även den som med anledning av de borttagna restriktionerna inte längre vill nyttja sin biljett.

I nuläget ställs inga krav på vaccinpass för våra verksamheter, men vi följer utvecklingen i frågan. 

Varmt välkommen!

(Publicerad 2021-09-09, uppdaterad 2021-09-14)

Salongen i Norrköpings teaterhus. Foto: Markus Gårder

Gå till hemsidan