Extra biljettsläpp


Den 10 november släpps nya biljetter till flera av höstens föreställningar, däribland den hyllade musikalen Come From Away. Detta sedan regeringen nyligen meddelat att taket för publik vid evenemang med sittande publik höjs från 50 till 300 personer.

Med anledning av publikbegränsningen på 50 personer har höstens stora föreställningar – musikalen Come From Away och tragikomiska Yvonne, prinsessa av Burgund – snabbt blivit slutsålda. I förra veckan beslutade regeringen att höja gränsen till 300 personer från och med den 1 november, vilket innebär att vi på Östgötateatern kan släppa upp fler platser till de återstående spelperioderna i Linköping och Norrköping.

Biljettsläpp 10 november kl.10.00. Biljetter köps enklast och billigast via bokningskalendern här på vår webb.


SCENKONST MED OMTANKE

Vi månar om vår publik och personal och släpper endast det antal platser som salongen/spelplatsen tillåter för att kunna hålla trygga avstånd mellan alla besökare. Sedan tidigare har vi genomfört en rad anpassningar, däribland nya salongsplaner med spärrade platser, för att öka tryggheten och minska risken för smittspridning. Detta är fortsatt prioriterat – säkerhet går före antal biljetter.

Läs om våra trygghetsåtgärder på www.ostgotateatern.se/trygg.

OBS! Det är viktigt att vi alla fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld och vänta minst två dagar efter att symptomen gått över innan du besöker teatern.


X-scenen och caféscenen

Den höjda publikgränsen påverkar även – om än i mindre omfattning – föreställningarna på en del av våra mindre scener. Vi kommer att kunna släppa ett antal extra biljetter per speldatum till Halal Teater med Diyari Mahmoud på X-scenen i Norrköping den 20 november- 11 december samt till föreställningarna i Café Gycklaren på Stora teatern i Norrköping (Baba Yagas adventskalender och Kameleonterna i mellanfilens land).

Dessa släpps också den 10 november kl. 10.00.

ABONNENT?

Du som är abonnent i Norrköping har nyligen fått en ny biljett till Yvonne, prinsessa av Burgund hemskickad. Den nya biljetten gäller.

Du som är abonnent i Linköping kommer inom de närmaste veckorna att få en ny biljett till Come From Away hemskickad, tillsammans med mer information.

Du som var abonnent hos oss förra spelåret (2019/2020) kommer fortsatt kunna köpa biljett till abonnentpris.

Läs mer på www.ostgotateatern.se/abonnentinfo.

Har du frågor angående din biljett? Kontakta oss på INFOBILJETT@SCENKONSTOST.SE eller ring 020-51 51 20.


Följ oss i sociala medier

Välkommen att följa oss i sociala medier för löpande nyheter (och bakom kulisserna-inslag). Du kan också anmäla dig till vårt digitala nyhetsbrev längst ner på startsidan här på ostgotateatern.se.

(Publicerad 2020-10-22, uppdaterad 2020-10-26)


Uppdatering 2020-10-29

Folkhälsomyndigheten och Region Östergötland meddelade idag att publikgränsen på 50 personer ligger kvar i Östergötland och att nya lokala restriktioner införs. Vi utreder just nu vad detta innebär för vår verksamhet och återkommer med mer information.

Gå till hemsidan