En hälsning från Johan Huldt, regissör till föreställningen Alla mina liv  på X-scenen.

 

Kära abonnent

Längtar du efter att se komedi? Då har du chansen i vår på X-scenen i centrala Norrköping (Repslagaregatan 9). Har du aldrig varit där så ta chansen nu. Mellan 20 mars och 11 april spelar vi Alla våra liv av Allan Ayckbourn, en av världens mest spelade komediförfattare. Några av er kanske minns En fröjdefull jul eller Gin och bitter lemon av samme dramatiker.

Alla våra liv är en pjäs om hur de små valen vi gör kan förändra hela vårt liv. Nej förresten, inte en pjäs - snarare fyra pjäser med åtta olika slut. Allt beror på vilka val som rollerna gör. Och till de valen behövs ni – för publiken kommer bestämma rollernas val och därmed också bestämma vilken del av pjäsen som spelas just denna kväll. Med andra ord: varje föreställning blir unik.

Hur ska ni då kunna veta vad som hänt om ni valt på ett annat sätt? Jo, de fyra sista föreställningarna kommer vi att spela de fyra olika huvudpjäserna i denna ordning: Affärer i ett tält, Händelser på en hotellterras, En enmansprotest och Kärlek i dimman. Då finns chansen att möta pjäsens roller i ett parallellt universum.

Så varmt välkomna till en teaterkväll som inte liknar någon annan. Som abonnent betalar ni bara 80 kronor för biljetten. På scenen möter ni Ann-Sofie Andersson Kern och Sven Agneflod.


Hälsar

Johan Huldt, regissör.

OM JOHAN HULDT

Johan Huldt har arbetat som regissör sedan 70-talet, då han inledde regibanan på TURteatern i Stockholm. Nu är han uppe i över 100 uppsättningar i Sverige, Norge och Danmark.

Johan har bland annat varit verksam vid Borås stadsteater som tillförordnad teaterchef och konstnärlig ledare samt som regissör vid bland annat Stockholms stadsteater, Uppsala stadsteater, Parkteatern, Länsteatern i Örebro, Den Nationale Scene i Bergen och Århus Teater. På Östgötateatern har han till exempel regisserat Hjälten och Spindelkvinnans kyss och nu senast regisserade han Nån sorts lugn före stormen.

Utöver regissör arbetar Johan även på Östgötateatern som dramaturg.

Läs mer om Alla mina liv 

Gå till hemsidan