Följ oss i digitala kanaler


Vår ordinarie repertoar må vara inställd, men kulturen lever fortfarande!

För våra besökare och personals säkerhet, med anledning av den pågående coronapandemin, är alla publika evenemang inställda till och med den 30 maj 2020. Läs mer här.

Det betyder inte att verksamheten är ställd på paus - tvärtom! Vi söker nya sätt att möta dig i publiken och kunna fortsätta erbjuda kulturupplevelser av alla de slag, men huvudsakligen via smittfria digitala kanaler.

Vi arbetar just nu för fullt med att spela in och producera till exempel radioteater, intervjuer, sketcher och fördjupande bakom kulisserna-material. Är det något särskilt du vill se eller höra? Välkommen att skicka in dina förslag och önskemål till oss! Du når oss via sociala medier:

Facebook: @ostgotateatern
Direktlänk (öppnas i ny flik)

Instagram: @ostgotateatern
Direktlänk (öppnas i ny flik)

YouTube: Östgötateatern
Direktlänk (öppnas i ny flik)

Vi längtar efter att fylla våra salonger med människor och scenkonstupplevelser igen. Digitala produktioner kan inte ersätta känslan som finns i det unika och delade fysiska mötet mellan scen och salong. Däremot kan vi förhoppningsvis fortsätta beröra, underhålla och berika kulturtörstande sinnen på andra sätt i dessa märkliga tider!


Psst! Använder du dig inte av sociala medier? Då är du välkommen att ta del av våra digitala produktioner här på hemsidan. På scen-kategorin "Digitala scenen" kommer att fyllas på med material allt eftersom. Förslag på innehåll kan också mejlas till info@ostgotateatern.se.

(Publicerad 2020-04-08)

Gå till hemsidan