inställda föreställningar till och med 30 maj

Uppdaterad 8 april 2020

Kära publik!

All publik verksamhet inom Scenkonst Öst, det vill säga Östgötateatern, ung scen/öst och Norrköpings Symfoniorkester, är inställd fram till den 30 maj 2020. Detta med anledning av den pågående coronapandemin och i syfte att minska spridningen av covid-19 i samhället.

Du som har biljett ska nu ha blivit kontaktad via mejl eller sms med information om kompensation (läs mer nedan). Vi är ledsna för omställningen som det här innebär för dig och hoppas på förståelse.

Säkerheten för vår publik och personal är av yttersta betydelse. Vi följer noggrant utvecklingen och håller oss uppdaterade när det gäller förhållningsregler och restriktioner.

Vi längtar efter att få fylla våra salonger med människor och scenkonstupplevelser igen. Till dess jobbar vi på att kunna erbjuda garanterat smittfri kultur via våra digitala kanaler (läs mer här) – välkommen att följa oss i sociala medier!

Du som har biljett till berörda föreställningar


Vi har nu kontaktat dig som har biljett till evenemang under perioden 12 mars – 30 maj.
Tips: titta i din skräppost om mejlet inte kommit direkt till inkorgen.

OBS! Du som har biljett till turnerande Bygdens söner - kontakta arrangören på din spelort.

För skolbokningar ber vi ansvarig för bokningen att kontakta biljettkassan via mejl: infobiljett@scenkonstost.se eller telefon: 020-51 51 20.

Så här kompenseras du för inställda föreställningar

Vi skickar ett presentkort på motsvarande biljettvärdet till dig via den e-postadress du uppgivit. Har du inte e-post kommer den hem till din brevlåda. Presentkortet är inte personligt och kan användas till exempel när du förnyar ditt abonnemang eller till någon av Östgötateaterns föreställningar eller Norrköpings Symfoniorkesters konserter. 

OBS! Om du inte hört något från oss - kontakta telefonbokningen på 020-51 51 20. Glöm inte att titta i din skräppost först! 

Giltighetstiden på presentkortet är två år. Om du inte kan använda ditt presentkort är du välkommen att kontakta oss på telefonbokningen.

Vi ber om förståelse för att många hör av sig just nu. Vi arbetar så snabbt vi kan. Av omtanke för våra kunder begränsar vi öppettiderna kraftigt i biljettkassorna för fysiska möten, men sätter in extra personal för att ta hand om dina frågor via telefon och e-post.

Kundservice via telefon och e-post 

Teaterns biljettkassor i Norrköping och Linköping är för närvarande stängda, men du är välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post!

infobiljett@scenkonstost.se eller 020-51 51 20

Kundservice via telefon och e-post:

Tisdag – fredag kl.10.00-13.00 samt 14.00-16.00

Gå till hemsidan