Skola

I nuläget är våra fysiska scener stängda under våren. Men vi planerar för fullt inför biljettsläpp till hösten 2021.

Skola

I nuläget är våra fysiska scener stängda under våren. Men vi planerar för fullt inför biljettsläpp till hösten 2021.

Bli VÅR skolKONTAKT

Ta med dina elever på magiska teaterupplevelser! Som kontaktperson på din skola är du ombud för både dina kollegor och elever och får under året tillgång till olika förmåner.

  • Dina kollegor och en klass får inbjudan att komma på en publikrepetition under premiärveckan. Där får ni en kort visning av teatern samt en träff med skådespelare och regissörer. En fördjupande teaterkväll helt enkelt!

  • Återkommande ombudsträffar på teatern och regelbunden information om allt du behöver veta via e-post.

  • Möjlighet att erhålla fribiljetter till vissa gästspel.

Ni kan vara flera ombud på samma skola. Du kan enkelt hålla e-postkontakt med oss via adressen ambassador@scenkonstost.se.

Jobbar du som lärare och har du bestämt dig för att bli ombud eller vill veta mer? Välkommen att kontakta oss via mejladressen ovan eller på telefon 020-51 51 20!


Fri entré

Vi erbjuder fri entré för grundskolor och gymnasieskolor i Östergötland. Antalet platser är begränsande till två klasser per föreställning - först till kvarn! En lärare per klass går gratis (max 30 elever/klass).


BOKNING

Anmäl ditt intresse att se en föreställning med klassen via formuläret nedan. Så snart vi har kontrollerat att platser finns tillgängliga så kommer du att få en bokningsbekräftelse från oss.

Intresseanmälan (öppnas i ny flik)

OBS! I nuläget är bokningen inte öppen. Vi återkommer kring biljettsläpp inför Hösten 2021 om restriktionerna tillåter.

COVID-19

Vi värnar om vår publik och personal och har anpassat rutiner och arbetssätt för att skapa en trygg och säker miljö i samband med våra föreställningar.

Läs om våra trygghetsåtgärder


FRÅGOR

Välkommen att kontakta vår telefonbokning på 020-51 51 20 vid frågor och funderingar.


UNG SCEN/ÖST

Fler föreställningar för barn och ungdomar hittar du hos ung scen/öst, som är en självständig del av Östgötateatern. ung scen/öst har i uppdrag att spela teater för alla från 6 år och uppåt med fokus på skolklasser.

ung scen/östs webb (öppnas i ny flik)

Bra att veta inför ert besök

Här har vi samlat en PDF med information om teatern och saker som kan vara bra att veta inför teaterbesöket med eleverna.

Gå till hemsidan