Skola

Den 6 oktober öppnar vi upp för skolor att boka teater!

Skola

Den 6 oktober öppnar vi upp för skolor att boka teater!

Fri entré För skolor

Vi erbjuder fri entré för grundskolor och gymnasieskolor i Östergötland till våra föreställningar på stora scenerna. Antalet platser är begränsande till två klasser per föreställning - först till kvarn! En lärare per klass går gratis (max 30 elever/klass).


aktuella föreställningAR

Under hösten erbjuder vi skolbiljetter till den färgstarka musikalen Amélie och den interaktiva komedin Alla mina liv, med biljettsläpp den 6 oktober. Föreställningarna rekommenderas från årskurs 9 och gymnasiet. Bokningen till vårens förställningar öppnar i december.


BOKNING

Anmäl ditt intresse för att se en föreställning med klassen via formuläret nedan. Så snart vi har kontrollerat att platser finns tillgängliga så kommer du att få en bokningsbekräftelse från oss.

Intresseanmälan (öppnas i ny flik)


COVID-19

Vi värnar om vår publik och personal och har anpassat rutiner och arbetssätt för att skapa en trygg och säker miljö i samband med våra föreställningar.

Läs om våra trygghetsåtgärder


FRÅGOR

Biljettbokningar görs via formuläret, men för frågor gällande vår barn- och ungdomsverksamhet är du välkommen att kontakta Caroline Karlsson på 011-21 85 17 eller caroline.karlsson@scenkonstost.se.


UNG SCEN/ÖST

Fler föreställningar för barn och ungdomar hittar du hos ung scen/öst, som är en självständig del av Östgötateatern. ung scen/öst har i uppdrag att spela teater för alla från 6 år och uppåt med fokus på skolklasser. Föreställningarna spelas på turné i klassrum, på den egna scenen i Linköping eller på Teater Bråddgatan 34 i Norrköping.

ung scen/östs webb (öppnas i ny flik)

Bra att veta inför ert besök

Här har vi samlat en PDF med information om teatern och saker som kan vara bra att veta inför teaterbesöket med eleverna.

Gå till hemsidan