Skola

Ta med dina elever på magiska teaterupplevelser!

Skola

Ta med dina elever på magiska teaterupplevelser!

Bli VÅR skolKONTAKT

Som kontaktperson på din skola är du ombud för både dina kollegor och elever och får under året tillgång till olika förmåner.

  • Dina kollegor och en klass får inbjudan att komma på en publikrepetition under premiärveckan. Där får ni en kort visning av teatern samt en träff med skådespelare och regissörer. En fördjupande teaterkväll helt enkelt!

  • Återkommande ombudsträffar på teatern och regelbunden information om allt du behöver veta via e-post.

  • Möjlighet att erhålla fribiljetter till vissa gästspel.

Ni kan vara flera ombud på samma skola. Du kan enkelt hålla e-postkontakt med oss via adressen skolombud@ostgotateatern.se.

Jobbar du som lärare och har du bestämt dig för att bli ombud eller vill veta mer? Välkommen att kontakta oss via mejladressen ovan eller på telefon 020-51 51 20!


Fri entré

Vi erbjuder fri entré för grundskolor och gymnasieskolor i Östergötland. Antalet platser är begränsande till två klasser per föreställning - först till kvarn! En lärare per klass går gratis (max 30 elever/klass).


BOKNING

Anmäl ditt intresse att se en föreställning med klassen via formuläret på denna sida, som synliggörs i samband med att bokningen öppnar den 2 september. Så snart vi har kontrollerat att platser finns tillgängliga så kommer du att få en bokningsbekräftelse från oss.


COVID-19

Vi planerar för att kunna spela höstens föreställningar med max 50 personer i publiken och med ett antal åtgärder för att öka tryggheten och minska risken för smittspridning.

Läs mer om teaterhösten


BILJETTSLÄPP FÖR SKOLOR 2020/2021

Höstens föreställningar
2 september 2020

OBS! Med anledning av rådande publikrestriktioner och redan fullbokade abonnemangsföreställningar kan vi tyvärr i nuläget inte erbjuda Yvonne, prinsessa av Burgund och Come From Away till skolor.

Vårens föreställningar
20 januari 2021


FRÅGOR

Välkommen att kontakta vår telefonbokning på 020-51 51 20 vid frågor och funderingar.


UNG SCEN/ÖST

Fler föreställningar för barn och ungdomar hittar du hos ung scen/öst, som är en självständig del av Östgötateatern. ung scen/öst har i uppdrag att spela teater för alla från 6 år och uppåt med fokus på skolklasser.

Länk till ung scen/östs hemsida

Bra att veta inför ert besök

Här har vi samlat en PDF med information om teatern och saker som kan vara bra att veta inför teaterbesöket med eleverna.

Gå till hemsidan