GRUPPER OCH FÖRETAG

Tillsammans skapar vi något att se fram emot i våra teaterhus

GRUPPER OCH FÖRETAG

Tillsammans skapar vi något att se fram emot i våra teaterhus

Upplevelser på riktigt. Vad sägs om en efterlängtad helkväll på teatern tillsammans med dina kollegor? Den 29 september slopas restriktionerna kring publiktak och avstånd och vi kan äntligen välkomna fler till oss.

I en värld av teater uppstår magiska möten framförallt mellan scen och publik. Du som har varit med om det vet, för dig som ännu inte tagit steget så väntar nya möten i scenkonstens enorma kraft och rika värld.

I våra vackra teaterhus erbjuder vi ett sätt att umgås för er som vill avsluta kvällen med unika upplevelser! Unik i verklig mening för ingen föreställning är den andra lik.

Något att längta till. Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern. 

Vi har många fina erbjudanden till grupper, med allt från teaterbesök till långsiktiga samarbeten. Här finns information om hur ni som grupp eller företag kan öppna dörrarna till teaterns värld. Vi hjälper er att hitta roliga, intressanta och givande möten med teatern som passar just er!


Nyhet

Inför säsong 2021/2022 erbjuder vi grupprabatt redan vid köp av 6 biljetter. Så boka och gå tillsammans och få 15% rabatt på era teaterbiljetter.

Föreställningar på stora scen

Biljettpriser


FÖR FÖRETAG

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vill du och ditt företag boka in ett teaterbesök till hösten och hitta på ett roligt samarbete, tveka inte att höra av er! Tillsammans skapar vi någonting att se fram emot!

Ni bokar era biljetter med möjlighet till avbokning och vi tar emot er på ett tryggt och bra sätt och följer rådande rekommendationer. Våra rymliga teaterhus öppnar upp för möjligheter och tillsammans med just dig och ditt företag genomför vi kvällar av upplevelser.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater med vackra teaterhus i både Norrköping och Linköping. Vi spelar allt från nyskrivna verk, odödliga klassiker och sprakande musikaler till hisnande nycirkus, underhållande soppteatrar och intima turnéföreställningar. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.


BILJETTBOKNING

Caroline Jarl
Kundkommunikatör
caroline.jarl@scenkonstost.se
020 - 51 51 20

Gå till hemsidan