GRUPPER OCH FÖRETAG

Tillsammans skapar vi något att se fram emot i våra teaterhus

GRUPPER OCH FÖRETAG

Tillsammans skapar vi något att se fram emot i våra teaterhus

Upplevelser på riktigt.
Något att längta till. Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern. 

I en värld av teater uppstår magiska möten framförallt mellan scen och publik. Du som har varit med om det vet, för dig som ännu inte tagit steget så hjälper vi dig in i scenkonstens enorma kraft och rika värld. Det är också en unik mötesplats för dig och dina kollegor eller kunder.

I våra vackra teaterhus erbjuder vi ett sätt att umgås för er som vill avsluta kvällen med unika upplevelser! Unik i verklig mening för ingen föreställning är den andra lik.

Vi har många fina erbjudanden till grupper, med allt från teaterbesök till långsiktiga samarbeten. Här finns information om hur ni som grupp eller företag kan öppna dörrarna till teaterns värld. Vi hjälper er att hitta roliga, intressanta och givande möten med teatern som passar just er!


Nyhet

Inför säsong 2021/2022 erbjuder vi grupprabatt redan vid 6 biljetter. Så boka och gå tillsammans och få 15% rabatt på era teaterbiljetter.

Föreställningar på stora scen

Biljettpriser


GUIDADE VISNINGAR

Kliv in bakom kulisserna! Våra guidade visningar pågår i cirka 60 minuter och tar er med runt i våra vackra teaterhus.

Guidade visningar


FÖR FÖRETAG

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vi planerar för fullt för att öppna upp för publik på teatern så fort det är möjligt.
Så känner du och ditt företag för att boka in ett teaterbesök till hösten och hitta på ett roligt samarbete, tveka inte att hör av er! Tillsammans skapar vi någonting att se fram emot! Sen får vi se till hösten om det är möjligt att genomföra.

Vi tar emot er på ett tryggt och bra sätt och kommer att följa rekommenderade restriktioner. Våra rymlig teaterhus öppnar upp för möjligheter och tillsammans med just dig och ditt företag genomför vi kvällar av upplevelser.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater med vackra teaterhus i både Norrköping och Linköping. Vi spelar allt från nyskrivna verk, odödliga klassiker och sprakande musikaler till hisnande nycirkus, underhållande soppteatrar och intima turnéföreställningar. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.

Vi erbjuder teaterpaket, företagsbokningar och långsiktiga samarbeten. Har ni aldrig varit på teatern tidigare kanske vi ska börja med en guidad visning av teaterhuset och kostymförrådet i samband med en generalrepetition?

Kontakta oss så hjälper vi er att arrangera roliga och givande teaterupplevelser!


Frågor och bokningar

Klicka här för att skicka en bokningsförfrågan.

Det går också bra att kontakta våra säljare direkt.

Christina Grüttner
Grupp-/företagsbokning
christina.gruttner@scenkonstost.se
011 - 21 85 09

Caroline Karlsson
Grupp-/företagsbokning
caroline.karlsson@scenkonstost.se
011 - 21 85 17

Anna Nilsson
Telefonbokning
anna.nilsson@scenkonstost.se
020 - 51 51 20

UPPLEV MER

Exempel på vad vi kan erbjuda er som vill få ut det lilla extra av ert teaterbesök.

Gå till hemsidan