Teaterbaren

Välkommen att förboka mat och dryck i samband med ditt teaterbesök!

Teaterbaren

Välkommen att förboka mat och dryck i samband med ditt teaterbesök!

TeaterBAREN i Linköping

I Linköping finns nedre respektive övre Teaterbaren. I nuläget används den nedre Teaterbaren (på andra våningen) för pausförtäring i samband med föreställning på stora scenen och den övre Teaterbaren (på tredje våningen) för soppteater- och AW-föreställningar. Teaterbaren tar enbart emot kort eller (gärna) Swish.


Förbokning

Nytt från hösten 2021 är att Östgöta Kök ombesörjer catering till Teaterbaren och dess utbud. Matpaket förbokas via INFO@OKLINKOPING.SE (märk med "Östgötateatern") senast två arbetsdagar innan ditt teaterbesök. Du kommer att få en bekräftelse med betalningsanvisning samt anvisning till vilket bord du ska gå i pausen. OBS! Bokningen är genomförd först när du fått bekräftelse och gäller endast matpaketen.

Vi på Östgötateatern med våra värdar är er till hjälp med servering på plats. I och med nu rådande restriktioner är platserna i Teaterbaren begränsade och i det fall platser finns ledigt finns möjlighet till köp i baren på plats i pausen.


Alla mina liv (sep-okt)

I rådande läge sker all pausförtäring sittande i nedre Teaterbaren och det är ett begränsat antal platser. I enlighet med rådande restriktioner är det luftigt mellan borden och finns tillgång till handsprit. Det är inte är möjligt att handla mat på plats, däremot finns enklare förtäring, fika och dryck.


Matpaket (FÖRBOKAS)

Till spelperioden av Alla mina liv erbjuds ett härligt paket med tre smaker:

  • Kanapé med getost och picklad rödbeta samt grönkål
  • Laxrulle på kavring med sesam och soja
  • Roll med karamelliserad rökt fläsksida och syrlig lök

Till detta ingår en alkoholfri dryck som du själv väljer ur dryckeskylen på plats. Allt serveras ut på bordet och står redo i pausen. Vill du köpa till alkohol så görs det på plats.

Pris: 175 kr per person.


FIKAPAKET

Du som förbokat matpaket har möjlighet att komplettera med kaffe och kaka på plats. Betalas i Teaterbaren. I mån av plats är även andra sällskap välkomna.

Pris:

  • Kaka från 35 kr
  • Kaffe 25 kr

KÖPA PÅ PLATS

För dig som inte har förbokat pausservering finns enklare förtäring, fika och dryck att köpa på plats i nedre Teaterbaren (ej kontanthantering).


Läs mer om Östgöta Kök här (länk till extern webbplats)

TEATERBAREN I NORRKÖPING

En trappa upp i Norrköpings teaterhus ligger nyrenoverade Teaterbaren (före detta Café Gycklaren). Från hösten 2021 har Östgöta Kök tagit över driften (läs mer här). Du har möjlighet att boka middag innan föreställningen eller lättare förtäring i pausen.

FÖRBOKNING

Mat förbokas via Östgöta Kök på info@ostgotakok.se (märk med "Östgötateatern") senast två arbetsdagar innan ditt teaterbesök. Du kommer att få en bekräftelse med betalningsanvisning samt anvisning till vilket bord du ska gå i pausen. OBS! Bokningen är genomförd först när du fått bekräftelse.

AMÉLIE (SEP-OKT)

Vi följer rådande restriktioner, till exempel gällande avstånd och sittande servering. Det är inte är möjligt att handla mat på plats. Läs om hur du förbokar ovan.

MIDDAG

Middagsmenyn serveras från två timmar innan föreställning och du kan välja mellan två olika varmrätter.

Höstens cruditéer serveras med nobisdressing och nybakat bröd från Östgöta Köks bageri

***

Ballotine på majskycklingbröst från Munka Ljungby ”coq au vin style”
Svamp/smålökar/rökt sidfläsk/rödvinsås/potatispuré

Alternativt

Svampfylld stekt kroppkaka
Svamp/smålök/höstens grönsaker/dragonkräm/brynt smör

***

Kaffe och liten kaffegodis

Pris: 340 kr per person.

Ett matchande vinpaket, innehållande ett glas mousserande till förrätten och ett glas vin eller en öl till varmrätten, kan köpas till för 180 kr per person. Vinpaketet finns även som alkoholfritt.


PAUSSERVERING

Även pausförtäring förbokas via info@ostgotakok.se eller 011–123 000. Välj mellan:

  • Kaffe/nybakat från Östgöta Köks bageri 75 kr
  • Ett glas vin och svensk chark med tillbehör 225 kr
  • Ett glas vin och ostar från Arla Unika med tillbehör 225 kr

Gå till hemsidan