Hoppa till innehåll

Grupper & företag

Upplevelser tillsammans

Något att längta till. Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern.
I våra vackra teaterhus erbjuder vi ett sätt att umgås för er som vill avsluta kvällen med unika upplevelser! Unik i verklig mening för ingen föreställning är den andra lik.

Nyhet! Inför säsong 2021/2022 erbjuder vi grupprabatt redan vid köp av 6 biljetter. Så boka och gå tillsammans och få 15% rabatt på era teaterbiljetter.

Våra föreställningar

För företag

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vill du och ditt företag boka in ett teaterbesök till hösten och hitta på ett roligt samarbete, tveka inte att höra av er! Tillsammans skapar vi någonting att se fram emot!

Ni bokar era biljetter med möjlighet till avbokning och vi tar emot er på ett tryggt och bra sätt och följer rådande rekommendationer. Våra rymliga teaterhus öppnar upp för möjligheter och tillsammans med just dig och ditt företag genomför vi kvällar av upplevelser.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater med vackra teaterhus i både Norrköping och Linköping. Vi spelar allt från nyskrivna verk, odödliga klassiker och sprakande musikaler till hisnande nycirkus, underhållande soppteatrar och intima turnéföreställningar. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.

Bokning

Caroline Jarl
Kundkommunikatör
caroline.jarl@scenkonstost.se
020 - 51 51 20