Hoppa till innehåll

Abonnent

Här hittar du som är abonnent hos oss viktig information.

Den 29 september hävs nästan alla restriktioner som gäller verksamhet för publik. Detta eftersom regeringen och Folkhälsomyndigheten anser att vaccinationsgraden är så pass hög och smittspridningen så pass låg. Det innebär att vi kan släppa fler biljetter och mer återgå till det läge vi hade före pandemin.

Även om vi inte kan sälja de klassiska abonnemangen just nu så kommer du fortsatt att ha abonnentpris till alla föreställningar. Läs om aktuell repertoar under rubriken På scen.

OBS! Vi fortsätter att hålla dina tidigare abonnemangsplatser tills vi kan erbjuda våra klassiska abonnemang igen.

Abonnentfrågor och svar

Mina sidor

Här loggar du in på dina sidor och tar del av dina erbjudande som abonnent inför säsong 2021/2022. Du hittar föreställningarna under fliken ERBJUDANDEN upp till vänster.

Observera att möjligheten att göra egna byten digitalt är påverkad spelåret 2021/2022 med anledning av förändrade restriktioner och nya salongsplaner.

Logga in på min sida

15% till vänner

Från och med denna säsong kan du som abonnent köpa biljetter med 15% rabatt på ordinarie pris till dina vänner. Vi hoppas att de precis som du längtar efter att få komma till teatern. Biljetter till dina vänner bokas under "Mina sidor". (gäller på föreställningar på stora scenerna).

Boka biljetter

För att boka biljetter med abonnemangsrabatt denna säsong bokar du enklast genom att logga in på MINA SIDOR (se länken här till höger, för dig som skapat en inloggning) eller via bokningskalendern på startsidan - välj biljettyp/pris "Abonnent".

Boka tryggt

Du som bokar biljetter kan vara trygg i att du kan självklart har rätt att avboka dina biljetter och få pengarna tillbaka. Vi förbehåller oss också rätten att flytta om i salongen om restriktionerna kräver det.

Video på Till dig som abonnent