Hoppa till innehåll

Abonnemang

Här hittar du som är abonnent hos oss viktig information.

Biljettsläpp våren 2023

Mitt i höstsäsongen laddar vi för att möta en vår full av nya teaterupplevelser. Nu kan du säkra biljetter till:

 • Kaos är granne med Gud – Lars Noréns genombrottspjäs på stora scenerna, ingår i Säsong Stor.
 • LARM. BLINT SEENDE. BLINDA SER! – Av Nobelprisbelönade Elfriede Jelinek på stora scenerna, ingår i Säsong Stor.
 • Jag springer – monolog på Teatervinden (X-scenen) i Norrköping. Ges även på X-scenen i Linköping (ung scen/östs lokaler) 1-9 december 2022.
 • Fofo & David – cirkusföreställning på Teater Bråddgatan 34 i Norrköping och Kulturhuset Finspång, men Finspångsperioden släpps senare.
 • Kvinnan i svart – skräckteater på Källarscenen i Norrköping.
 • Vain – cirkusmonolog på Teatervinden (X-scenen) i Norrköping. Ges även på X-scenen i Linköping (ung scen/östs lokaler), men Linköpingsperioden släpps senare.

Dessutom: p.g.a. hög efterfrågan kommer soppföreställningen Toastmasters, som spelas i Linköping under oktober, att ges även i Teaterbaren i Norrköping i november-december 2022. (Men observera att hissen inte är i bruk med anledning av ombyggnation!)

Läs mer genom att klicka på titlarna ovan eller under rubriken På scen. Köp biljetter via Mina sidor. Vill du ha personlig service går det givetvis även bra att boka via telefon 020-51 51 20 eller i någon av våra biljettkassor. Aktuella öppettider hittar du här.

OBS! Biljetter till vårens nya soppteater Pyttipanna (Linköping och Norrköping) kommer att släppas vid ett senare tillfälle och inte nu i oktober (vilket felaktigt stod i det postala abonnentutskicket), men givetvis även då med förtur för dig som abonnent.
 

Abonnemang = Säsong Stor

Spelåret 2022/2023 har Östgötateaterns abonnemang bytt namn till Säsong Stor. Fyra föreställningar på stora scenen i Linköping eller Norrköping ingår. Du får:

 • Bästa platserna
 • Specialerbjudanden
 • Bästa priset
 • Samma plats
 • Bytesrätt
 • Inbjudan till exklusiva events

Priser:

 • Söndag-torsdag 1250 kr
 • Fredag-lördag 1400 kr
 • Premiär 1600 kr

Abonnemanget Säsong Stor säljs via Kundservice.

Klicka här för att komma till Mina sidor och se dina biljetter. Där kan du också göra egna byten (1 kostnadsfritt byte per föreställning).
 

Föreställningar

Hösten 2022
Come From Away
Den älskade musikalen återvänder. Baserad på den verkliga historien om när 38 flygplan omdirigerades med anledning av terrorattackerna mot World Trade Center 2001. En berörande påminnelse om människors förmåga att hjälpa varandra när det verkligen gäller.

Drottningens juvelsmycke
Mot bakgrund av maskeradbalen på kungliga slottet 1792 möter vi den mytomspunna Tintomara - en androgyn varelse med förmågan att förföra alla som hamnar i hens väg. Teaterns nytolkning av Carl Jonas Love Almqvists romantiska allkonstverk blir en explosiv kostymfest för alla sinnen

Våren 2023
Kaos är granne med Gud
En naken, utlämnande och självbiografisk berättelse av Lars Norén. Ett starkt relationsdrama och en riktig skådespelarpjäs kantad av uppslitande konflikter och dålig stämning, såväl som av värme, empati och svart humor.

LARM. BLINT SEENDE. BLINDA SER!
Skandinavisk premiär för ett av Nobelprisbelönade dramatikern Elfriede Jelineks senaste verk! Med allvar, ironi och parodi blandat med nutida och historiska referenser kommenteras en demokrati i kris, med utgång i covid-19.

Come From Away

Mina sidor

Här loggar du in på dina sidor och tar del av dina erbjudanden. Du hittar föreställningarna under fliken ERBJUDANDEN upp till vänster.

Logga in på min sida

Förlängda presentkort

Scenkonst Öst har valt att förlänga giltighetstiden på tidigare presentkort som ej kunde nyttjas p.g.a. pandemin/inställda föreställningar. Dessa presentkort gäller nu för köp t.o.m. 31 oktober 2022. Du som är berörd har fått ett mejl med en länk till ditt presentkort.

15% till vänner

Från och med denna säsong kan du som abonnent köpa biljetter med 15% rabatt på ordinarie pris till dina vänner. Biljetter till dina vänner bokas under "Mina sidor" och biljettyp “Säsong merköp 15%” (gäller föreställningar på stora scenerna).

Boka biljetter

För att boka biljetter med abonnemangsrabatt denna säsong bokar du enklast genom att logga in på mina sidor eller via bokningskalendern  - välj biljettyp/pris "Säsong".

Vågar du släppa in nya kulturupplevelser?

Skräddarsy säsongen efter dina önskemål! Säsong Mix innehåller två valfria föreställningar* under säsongen 2022/2023, samt en konsert med Norrköpings Symfoniorkester.

PRIS 990 kr

Läs mer här