Hoppa till innehåll

Abonnemang

Här hittar du som är abonnent hos oss viktig information.

Abonnemang blir Säsong Stor

Spelåret 2022/2023 byter Östgötateaterns abonnemang namn till SÄSONG STOR. Fyra föreställningar på våra stora scener med samtliga förmåner:

  • Bästa platserna
  • Specialerbjudanden
  • Bästa priset
  • Samma plats
  • Bytesrätt
  • Inbjudan till exklusiva events

Priser:

  • Söndag-torsdag 1250 kr
  • Fredag-lördag 1400 kr
  • Premiär 1600 kr

Abonnemanget Säsong Stor säljs via Kundservice.

I säsongen ingår fyra föreställningar för de stora scenerna i Norrköping och Linköping. Klicka här för att komma till Mina sidor och se dina biljetter.

Hösten 2022
Come From Away
Den älskade musikalen återvänder. Baserad på den verkliga historien om 38 flygplan som omdirigerades med anledning av terrorattackerna mot World Trade Center 2001. En berörande påminnelse om människors förmåga att hjälpa varandra när det verkligen gäller.

Drottningens juvelsmycke
Mot bakgrund av maskeradbalen på kungliga slottet 1972 möter vi den mytomspunna Tintomara - en androgyn varelse med förmågan att förföra alla som hamnar i hens väg. Teaterns tolkning av Carl Jonas Love Almqvists romantiska allkonstverk blir en strålande kostymfest för samtliga sinnen - fylld av passion, leklust och mystik.

Våren 2023
Kaos är granne med Gud
En naken, utlämnande och självbiografisk berättelse av Lars Norén. En verklig genombrottspjäs för en dramatiker vars verk ses som själva sinnebilden av ett specifikt, svenskt svårmod.

LARM. BLINT SEENDE. BLINDA SER!
Sverigepremiär för Nobelprisbelönade Elfriede Jelineks senaste verk. En åskstorm av mediabilder, myter och modernitet där nyheter, analyser och konspirationsteorier sköljer över oss.

Come From Away

Mina sidor

Här loggar du in på dina sidor och tar del av dina erbjudanden. Du hittar föreställningarna under fliken ERBJUDANDEN upp till vänster.

Logga in på min sida

Förlängda presentkort

Scenkonst Öst har valt att förlänga giltighetstiden på tidigare presentkort som ej kunde nyttjas p.g.a. pandemin/inställda föreställningar. Dessa presentkort gäller nu för köp t.o.m. 31 oktober 2022. Du som är berörd har fått ett mejl med en länk till ditt presentkort.

15% till vänner

Från och med denna säsong kan du som abonnent köpa biljetter med 15% rabatt på ordinarie pris till dina vänner. Biljetter till dina vänner bokas under "Mina sidor" och biljettyp “Säsong merköp 15%” (gäller föreställningar på stora scenerna).

Boka biljetter

För att boka biljetter med abonnemangsrabatt denna säsong bokar du enklast genom att logga in på mina sidor eller via bokningskalendern  - välj biljettyp/pris "Säsong".

Vågar du släppa in nya kulturupplevelser?

Skräddarsy säsongen efter dina önskemål! Säsong Mix innehåller två valfria föreställningar* under säsongen 2022/2023, samt en konsert med Norrköpings Symfoniorkester.

PRIS 990 kr

Läs mer här