SE FRAM EMOT TEATER I VÅR

Här hittar du som är abonnent hos oss viktig information.

SE FRAM EMOT TEATER I VÅR

Här hittar du som är abonnent hos oss viktig information.

Den 29 september hävdes nästan alla restriktioner som gäller verksamhet för publik. Detta eftersom regeringen och Folkhälsomyndigheten anser att vaccinationsgraden är så pass hög och smittspridningen så pass låg. Det innebär att vi kan släppa fler biljetter och mer återgå till det läge vi hade före pandemin.

Även om vi inte kan sälja de klassiska abonnemangen just nu så kommer du fortsatt att ha abonnentpris till alla föreställningar. Läs om aktuell repertoar under rubriken På scen.

Vi fortsätter att hålla dina tidigare abonnemangsplatser tills vi kan erbjuda våra klassiska abonnemang igen.


BILJETTSLÄPP

Nu är biljetter till vårens föreställningar släppta! Som abonnent har du fortsatt rabatterat pris och förtur till de bästa platserna. Biljetter bokas via mina sidor.

boka biljetter

För att boka biljetter med abonnemangsrabatt denna säsong bokar du enklast genom kalendern på startsidan - se till att du är inloggad med din användare uppe i högra hörnet, då ser du abonnentpriset.

BOKA tryggt

Du som bokar biljetter kan vara trygg i att du kan självklart har rätt att avboka dina biljetter och få pengarna tillbaka. Vi förbehåller oss också rätten att flytta om i salongen om restriktionerna kräver det.

BILJETTPRISER


Amélie 
Abonnentpris ons-sön: 345 kr (ord. pris från 460 kr)
Ungdom upp till 25 år och studerande: 190 kr (ord. pris 220 kr)

Alla mina liv
Abonnentpris ons-sön: 250 kr (ord. pris från 315 kr)
Ungdom upp till 25 år och studerande: 120 kr (ord. pris 160 kr)

*Gäller t.o.m. 25 år eller med giltig studentlegitimation.


Mina Sidor 

Här loggar du in på dina sidor och tar del av dina erbjudanden. 

Logga in på min sida

Du hittar föreställningarna under fliken ERBJUDANDEN upp till vänster.

Observera att möjligheten att göra egna byten digitalt är påverkad spelåret 2021/2022 med anledning av förändrade restriktioner och nya salongsplaner.


15% TILL VÄNNER

Från och med denna säsong kan du som abonnent köpa biljetter med 15% rabatt på ordinarie pris till dina vänner. Vi hoppas att de precis som du längtar efter att få komma till teatern. Biljetter till dina vänner bokas under "Mina sidor". (gäller på föreställningar på stora scenerna)


Mat och dryck

Från hösten 2021 har Östgöta Kök tagit över driften av Teaterbaren i Norrköping samt catering till Teaterbaren i Linköping. Förboka gärna mat, dryck eller fika för att vara säker på att få ett bord och ha något gott framdukat till pausen.

Läs mer här

SCENKONST MED OMTANKE

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning och anpassar noga våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.

Läs mer här

DIGITALA SCENEN

Vår pandemisatsning på digitala kulturupplevelser, så som radioteater och film, lever vidare. Ta del av dessa produktioner kostnadsfritt under rubriken På scen här på hemsidan.

KLICKA HÄR FÖR ATT UTFORSKA VÅRT DIGITALA UTBUD

Mer om föreställningarna


Nedan kan du se och höra de konstnärligt ansvariga för höstens två stora scen-produktioner berätta mer om föreställningarna.

Innan dess; se gärna videon här intill där teaterchef Nils Poletti informerar om vad som gäller för abonnemang spelåret 2021/2022.

Mycket nöje!

Alla mina liv

Komedi av Alan Ayckbourn som spelas i Linköping 3 september - 3 oktober 2021 och i Norrköping 6 - 21 november 2021.


Klicka här för att läsa mer om Alla mina liv.

Amélie

Färgstark och förtrollande musikal som spelas i Norrköping 25 september - 24 oktober 2021 och i Linköping 12 november - 19 december 2021.Klicka här för att läsa mer om Amélie.

Abonnentutskick

Här hittar du de senaste utskicken med information från teatern.

Gå till hemsidan