SE FRAM EMOT TEATER TILL HÖSTEN

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

SE FRAM EMOT TEATER TILL HÖSTEN

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Just nu är höstens föreställningar fullbokade då vi bara har släppt 50 biljetter per kväll. Vi planerar för att släppa fler biljetter till er den 10 augusti, om restriktionerna tillåter.

säsong 2021/2022

Här kommer information om teaterupplevelser att längta efter till hösten – och om hur du gör för att säkra en plats.

Vi kommer inte att sälja våra klassiska abonnemang spelåret 2021/2022, utan istället erbjuda dig som abonnent förtur att köpa biljetter till den kommande säsongens stora föreställningar; musikalen Amélie, komedin Alla mina liv, nyskrivna Expedition kyla och klassikern Peer Gynt.

De första 50 biljetterna till Amélie och Alla mina liv släpptes den 13 april, men vi hoppas kunna släppa fler biljetter till dessa - såväl som till fler av höstens föreställningar - den 10 augusti kl.10.00. Biljetterna till Expedition kyla och Peer Gynt våren 2022 släpps under hösten och inför det kommer du att få all information du behöver för att kunna köpa biljetter i förväg och till abonnentpris.


bästa platserna till bästa priset

Du kommer fortsatt kunna köpa biljetter till det bästa priset och de bästa platserna innan vi släpper till övrig publik.

Vi fortsätter att hålla dina tidigare abonnemangsplatser tills vi kan erbjuda våra klassiska abonnemang igen.

Vi kommer endast att släppa 50 biljetter per föreställning till att börja med. Dessutom med minst 1 meters avstånd mellan besökarna. Därför kan vi inte erbjuda dina ordinarie abonnentsplatser denna säsong. 


Boka tryggt

Du som bokar biljetter kan vara trygg i att du kan självklart har rätt att avboka dina biljetter. Vi förbehåller oss också rätten att flytta om i salongen om restriktionerna kräver det.


så här går det till

För att fortsätta som abonnent kommande säsong och kunna köpa biljetter digitalt registrerar du dig till evenemanget nedan genom att boka en biljett för 0 kr. Även du som tidigare varit abonnent hos oss måste alltså registrera dig på nytt inför kommande säsong för att komma åt specialpriset via "MINA SIDOR"

OBS: Detta är inte biljetter till något specifikt evenemang, utan endast en anmälan så att du kan logga in och köpa biljetter till föreställningarna till abonnentpris.

Så här gör du
1. Klicka in dig på din stad i länken nedan.

NORRKÖPING

Abonnemang Norrköping

LINKÖPING

Abonnemang Linköping

2. Boka in så många platser du har i abonnemanget.
3. Klicka på Hitta Biljetter och välj fortsätt. Välj sedan SKAPA ANVÄNDARE och fyll i dina uppgifter.

Även om du redan har lämnat en e-postadress till oss tidigare så behöver du ändå skapa en användare och skapa ett lösenord för att kunna boka biljetter digitalt framöver.

4. Gå sedan tillbaka till denna sida och logga in via denna länk. Här köper och bokar du biljetter till föreställningarna:

Logga in på min sida

Där finns en flik uppe till vänster, där det står "erbjudanden". Där hittar du föreställningarna som är bokningsbara och där köper du dina biljetter till specialpris.

Kan du inte se fliken ERBJUDANDEN beror det på att du har missat att boka in dig till evenemanget ABONNEMANG.


nyhet! 15% till vänner

Från och med denna säsong kan du som abonnent köpa biljetter med 15% rabatt på ordinarie pris till dina vänner. Vi hoppas att de precis som du längtar efter att få komma till teatern. Nästa biljettsläpp med förtur är den 10 augusti kl.10.00 och även biljetter till dina vänner bokas under "Mina sidor".Mina Sidor 

Här loggar du in på dina sidor och tar del av dina erbjudande som abonnent inför säsong 2021/2022. 

Logga in på min sida

Du hittar föreställningarna under fliken ERBJUDANDEN upp till vänster.

(Tänk på att du måste först ha bokat in biljetter till Abonnemang för att få tillgång till dina abonnentpriser under "Mina sidor". Se under tidigare rubrik "Så här går det till" och registrera dig som abonnent.)

Om du inte har skapat en användare kontaktar du telefonbokningen på 020-51 51 20 så guidar vi dig. 

Observera att möjligheten att göra egna byten digitalt kommer att påverkas spelåret 2021/2022 med anledning av nya salongsplaner som vi kommer att behöva göra för att säkra avstånd.

Biljettpriser


Amélie 
Abonnentpris ons-sön: 345 kr (ord. pris fr 460 kr)
Ungdom upp till 25 år och studerande: 190 kr (ord. pris 220 kr)

Alla mina liv
Abonnentpris ons-sön: 250 kr (ord. pris fr 315 kr)
Ungdom upp till 25 år och studerande: 120 kr (ord. pris 160 kr)

*Gäller t.o.m. 25 år eller med giltig studentlegitimation.


NYHET! 15% TILL VÄNNER

Från och med denna säsong kan du som abonnent köpa biljetter med 15% rabatt på ordinarie pris till dina vänner. Vi hoppas att de precis som du längtar efter att få komma till teatern. Nästa biljettsläpp med förtur är den 10 augusti kl.10.00 och även biljetter till dina vänner bokas under "Mina sidor".


SCENKONST MED OMTANKE

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.

Läs mer här

DIGITALA SCENEN

Vi längtar efter att kunna mötas igen! Fram till dess fortsätter vi vår satsning på digitala kulturupplevelser, så som radioteater och film. Ta del av dessa produktioner kostnadsfritt under rubriken På scen här på hemsidan.

KLICKA HÄR FÖR ATT UTFORSKA VÅRT DIGITALA UTBUD

Mer om föreställningarna


Nedan kan du se och höra de konstnärligt ansvariga för höstens två stora scen-produktioner berätta mer om föreställningarna.

Innan dess; se gärna videon här intill där teaterchef Nils Poletti informerar om vad som gäller för abonnemang spelåret 2021/2022.

Mycket nöje!

Alla mina liv

Komedi av Alan Ayckbourn som spelas i Linköping 3 september - 3 oktober 2021 och i Norrköping 6 - 21 november 2021.


Klicka här för att läsa mer om Alla mina liv.

Amélie

Färgstark och förtrollande musikal som spelas i Norrköping 25 september - 24 oktober 2021 och i Linköping 12 november - 19 december 2021.Klicka här för att läsa mer om Amélie.

Abonnentutskick

Här hittar du de senaste utskicken med information från teatern.

BYTEN

Du som är abonnent har möjlighet att byta datum på din föreställning i mån av plats om du får förhinder. 

Observera att möjligheten till byten kan komma att påverkas spelåret 2021/2022, med anledning av begränsad publikkapacitet och nya salongsplaner för säkra avstånd. Vill/kan du inte gå på din abonnemangsföreställning i rådande pandemiläge återbetalar vi dig biljettkostnaden - välkommen att kontakta telefonbokningen.

biljettkassan

OBS! Ändrade öppettider i samband med covid-19.

Se aktuella öppettider nedan.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med byten i våra biljettkassor i anslutning till föreställning, då detta kan skapa långa köer och äventyra föreställningens starttid.

OBS! Öppettiderna kan avvika. Se aktuella öppettider här.


Teatercaféer

För närvarande är våra teatercaféer stängda. Vi planerar att öppna dem igen till säsongsstarten hösten 2021. Mer information kommer.

Gå till hemsidan