Information till abonnenter

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Information till abonnenter

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Tack för att du väljer att vara abonnent hos oss, det är vi mycket glada för!

Vi hoppas att du och dina nära och kära mår bra. I dessa märkliga och omtumlande tider är det kanske viktigare än någonsin att ha kulturupplevelser att se fram emot.

Abonnemanget för spelåret 2020/2021 är laddat med:

Klicka här för att se en video med regissörernas hälsning till dig! (öppnas i ny flik)

FÖRNYa med 10% rabatt

Du som redan är abonnent hos oss har förtur på nästa säsongs abonnemang. Du får dessutom 10% rabatt på det redan förmånliga priset om du förnyar mellan den 6 maj- 31 juli. Vid förnyelsen behåller du automatiskt den dag och plats du haft denna säsong.

FÖRNYELSESTART 6 maj 2020
FÖRNYA SENAST 31 juli 2020 för att få dina 10% rabatt

NYHET! MER FLEXIBELT

Spelåret 2020/2021 är det samma pris onsdag-söndag, vilket gör att abonnemanget är ännu mer flexibelt. Du kan själv byta dag enkelt digitalt om du skulle få förhinder och slipper betala eventuell mellanskillnad vid byte från vardag till helg.

SE SPELDATUM FÖR 2020/2021

Digitalt - enkelt och smidigt

För dig som har en e-postadress registrerad hos oss kommer vi att under vecka 19 (4-8 maj) skicka ut en förnyelse till din mail. Du klickar på din personliga länk som finns i mailet och registrerar din egen profil för att förnya ditt abonnemang med de platser och den teaterdag du har idag. Därefter betalar och förnyar du ditt abonnemang. 

OBS! Titta i mappen "skräppost" om vårt mejl inte kommer direkt till din inkorg.

DIN EGEN SIDA

Ta del av dina abonnenterbjudanden, byt föreställningsdag själv, betala och förnya ditt abonnemang via din sida.

Logga in på min sida

Om du, i din profil, klickar dig in på abonnemang och ser att dina platser eller något annat inte stämmer är du välkommen att kontakta telefonbokningen på 020- 51 51 20 så hjälper vi dig. Detsamma gäller dig som inte har en e-postadress.

INSTÄLLT TILL MAJ

All Scenkonst Östs publika verksamhet är inställd till och med den 30 maj 2020. Syftet är att minska spridningen av coronaviruset. Alla med biljett ska nu ha blivit kontaktade via mejl eller sms med besked om kompensation, vilken blir motsvarande biljettvärdet.

Vet du med dig att biljettkassan inte har dina kontaktuppgifter (mejladress eller mobilnummer) vänligen ring 020-51 51 20 eller mejla infobiljett@scenkonstost.se. Om du mejlar var noga med att uppge namn på den som står för abonnemanget.

Hur blir det i höst?

Det är osäkra tider just nu och vi förstår om du som längtar efter nya kulturupplevelser också känner dig orolig. Vi håller oss dagligen uppdaterade på de råd och föreskrifter som ges. I nuläget planerar vi för att kunna spela höstens föreställningar - självklart enligt Folhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller publikantal och med ett antal åtgärder för att öka tryggheten och minska risken för smittspridning.

Om någon eller några av höstens föreställningar inte kan genomföras med anledning av coronapandemin så kommer du som är abonnent självklart att kunna få pengarna tillbaka.



PREMIÄRABONNEMANG

Biljetter till de fyra premiärerna på stora scenen. Premiärskål med bubbel, chokladkonfekt och pjäsprogram ingår samt en introduktion till pjäsen av teaterchef Nils Poletti. Fria byten. Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS MED 10% RABATT 1256 kr
ORDINARIE PRIS 1395 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 698 kr

ABONNEMANG onsdag-söndag

Biljetter till de fyra föreställningarna på stora scenen onsdag-söndag. Fria byten oavsett dag (gäller ej premiär). Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS MED 10% RABATT 986 kr
PRIS 1095 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 548 kr

*Gäller t.o.m. 25 år eller med giltig studentlegitimation.

Värva en vän

Öppna dörrarna till teaterns värld för någon du tycker om! Den 6 maj-2 juni har du möjlighet att boka in ett abonnemang till kommande säsong med 10% rabatt till en vän. Du gör det via mejlutskicket som kommer vecka 19 eller så hjälper vi dig självklart via telefon på 020-51 51 20.

Betala med ditt presentkort

Du som drabbats av vårens inställda föreställningar har sedan tidigare fått ett presentkort av oss. Detta kan du självklart använda för att betala en del av nästa års abonnemang. Du uppger ditt presentkortsnummer i samband med betalningen   (gäller både på webben och i telefonbokningen).

BYTEN

Du som är abonnent kan enkelt göra byten själv om du får förhinder att se en föreställning. OBS! Du kan inte genomföra ett byte efter föreställningens start.

Du kan göra ett kostnadsfritt byte per föreställning digitalt. Du behöver då få ditt abonnemang mejlat till dig. Via länken når du ditt abonnemang där du smidigt kan göra dina byten (välkommen att kontakta telefonbokningen 020-51 51 20 för att få abonnemanget skickat per e-post).

Observera att biljettpriset skiljer sig mellan vardag och helg, därför tillkommer en mellanskillnad vid byte från exempelvis onsdag till lördag. Om ni har flera platser i abonnemanget och bara vill byta enstaka platser hänvisar vi till telefonbokningen.

Självklart kan vi även hjälpa dig att byta via telefonbokningen på 020-51 51 20 (öppet måndag-fredag kl.10.00-13.00 och 14.00-16.00). Vid byte genom telefonbokning eller biljettkassa tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Byten i biljettkassan

Biljettkassan i Linköping är tillgänglig för byten tisdagar kl. 12.00-16.00 och onsdag-fredag kl. 15.00-18.00. Motsvarande tider för biljettkassan i Norrköping är onsdag-fredag kl. 11.00-13.00. Vid byten i biljettkassan tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med byten i våra biljettkassor i anslutning till föreställning, då detta kan skapa långa köer och äventyra föreställningens starttid.

OBS! Öppettiderna kan avvika. Se aktuella öppettider här.


Café Gycklaren

Glöm inte att kontakta Café Gycklaren om du har gjort en förbokning och byter datum (gäller Norrköping). Caféet drivs inte av teatern.

Deras telefonbokning är öppen tisdagar kl.9.30-11.30 och 17.00-21.00 samt onsdag-torsdag kl.9.30-11.30, telefon 011-21 85 66. Du kan också kontakta dem via bokninggycklaren@gmail.com.

Gå till hemsidan