Information till abonnenter

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Information till abonnenter

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Tack för att du väljer att vara abonnent hos oss, det är vi mycket glada för! Vi jobbar just nu för fullt med planering och biljetthantering efter regeringens nya besked om höjd publikgräns från den 1 november. Inom kort kommer du som är abonnent hos oss att få mer information.

Vi hoppas att du och dina nära och kära mår bra. I dessa märkliga och omtumlande tider är det kanske viktigare än någonsin att ha kulturupplevelser att se fram emot.

Abonnemanget för spelåret 2020/2021 är laddat med:

Klicka här för att se en video med regissörernas hälsning till dig! (öppnas i ny flik)

NY BILJETT

Våra salonger har coronaanpassats för trygga avstånd mellan varje besökare. Därför har du som är abonnent hos oss fått en ny biljett hemskickad där stolen (och i vissa fall dagen) är en annan än din ordinarie.

Det är viktigt att du tar med dig den senast utskickade biljetten vid ditt teaterbesök. På den nya biljetten står det "NY" och sedan föreställningens namn, till exempel "NY Come From Away". Biljetten har skickats ut i augusti eller senare. 

Har du bytt dag eller plats? Kontrollera att du tar med dig den senast utskickade biljetten.

Har du frågor angående din biljett? Kontakta oss på INFOBILJETT@SCENKONSTOST.SE eller ring 020-51 51 20.


Abonnemangen slutsålda

Du som var abonnent hos oss spelåret 2019/2020 hade mellan den 6 maj-31 juli möjlighet att förnya ditt abonnemang för den nya säsongen. Nu är förnyelseperioden avslutad och med anledning av publikgränsen på 50 personer i salongen per föreställning kan vi konstatera att abonnemangen för 2020/2021 är slutsålda.

Vi beklagar att abonnemangen inte räcker till er som kanske hade tänkt att förnya men ännu inte gjort det, och hoppas på förståelse. Vi kommer att hålla dina platser från 2019/2020 och ge dig förtur på dessa inför säsongen 2021/2022.


ABONNENT 2019/2020? Få rabatt!

En del abonnenter som förnyat har valt att avvakta med höstens första teaterbesök. Därför kunde vi med start den 2 september släppa upp ett begränsat antal biljetter till Yvonne, prinsessa av Burgund i Linköping och Come From Away i Norrköping. Som tidigare abonnent hos oss vill vi erbjuda dig möjligheten att fortsatt kunna köpa biljetter till abonnentpris. Du bokar själv via hemsidan (välj priskategorin ”Abonnent”) eller telefonbokningen på 010-51 51 20.


INFORMATION OM HÖSTEN

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal. Detta innebär bland annat att vi endast spelar för max 50 personer i publiken per föreställning.

Det här medför en mycket begränsad kapacitet till höstens första föreställningar på våra stora scener; tragikomiska Yvonne, prinsessa av Burgund och musikalen Come From Away. Salongsplanerna görs om så att endast ett fåtal personer sitter på samma rad, med gott om utrymme såväl mellan sig som framför och bakom. 

Pauserna är borttagna för att undvika folksamlingar och en rad andra trygghetsåtgärder kommer att genomföras. Läs mer här. Du som är abonnent hos oss har förtur till de platser som finns. Detta gäller:

Yvonne, prinsessa av Burgund i Linköping

Vi betalar tillbaka pengarna för din/dina biljetter till Yvonne, prinsessa av Burgund, som med anledning av renovering på Stora teatern i Linköping ges på närliggande Forumteatern.

Därefter får du själv göra ett aktivt val om du vill gå på teater och köpa en ny biljett till en salong som är säkrad med avstånd och utrymme för allas vår trygghet.

Köp dina biljetter digitalt här eller via telefonbokningen 020-51 51 20.


Come From Away i Norrköping

Vi bokar om alla abonnemangsbiljetter till Come From Away i Norrköping och placerar er i salongen enligt myndigheternas direktiv. Alla kommer tyvärr inte att kunna gå på sin ordinarie dag. Du lär också få en ny plats i salongen.

Dina nya biljetter kommer med post. Har du inte fått biljetterna senast i vecka 37 (7-11 september) - kontakta telefonbokningen på 020-51 51 20.SPELÅRET 2020/2021

Vi kommer att fortsätta säsongen med att erbjuda teater och scenkonst i den mån vi kan. I nuläget planerar vi för att fortsatt spela för max 50 personer så länge myndigheternas rekommendationer säger detta och vi kommer att se till att våra salonger är anpassade med säkra avstånd. Detta innebär att vi kan komma att behöva ändra på platser eller datum även till kommande föreställningar.

Har du frågor om ditt abonnemang är du välkommen att kontakta oss via telefonbokningen på 020-51 51 20. Se öppettider här

Vi hoppas att du har förståelse och överseende med att vi i bästa möjliga mån arbetar för att kunna ge dig unika och trygga teaterupplevelser med de förutsättningar som råder.


NYHET! MER FLEXIBELT

Spelåret 2020/2021 är det samma pris onsdag-söndag, vilket gör att abonnemanget är ännu mer flexibelt. Du kan själv byta dag enkelt digitalt om du skulle få förhinder och slipper betala eventuell mellanskillnad vid byte från vardag till helg.

Observera att möjligheten att göra egna byten digitalt kan komma att påverkas spelåret 2020/2021, med anledning av nya salongsplaner och de manuella ombokningar vi kommer att behöva göra för att säkra avstånd.

SE SPELDATUM FÖR 2020/2021


DIN EGEN SIDA

Nyhet! Om du har förnyat ditt abonnemang genom att först få det mejlat från oss och betalat digitalt kan du registrera en profil för att ta del av dina abonnenterbjudanden och byta föreställning själv på din sida.

Logga in på min sida

Om du, i din profil, klickar dig in på abonnemang och ser att dina platser eller något annat inte stämmer är du välkommen att kontakta telefonbokningen på 020- 51 51 20 så hjälper vi dig. Detsamma gäller dig som inte har en e-postadress.

Observera att möjligheten att göra egna byten digitalt kan komma att påverkas spelåret 2020/2021, med anledning av nya salongsplaner och de manuella ombokningar vi kommer att behöva göra för att säkra avstånd.

PREMIÄRABONNEMANG

Biljetter till de fyra premiärerna på stora scenen. Premiärskål med bubbel, chokladkonfekt och pjäsprogram ingår samt en introduktion till pjäsen av teaterchef Nils Poletti. Fria byten. Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS MED 10% RABATT 1256 kr
ORDINARIE PRIS 1395 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 698 kr

ABONNEMANG onsdag-söndag

Biljetter till de fyra föreställningarna på stora scenen onsdag-söndag. Fria byten oavsett dag (gäller ej premiär). Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS MED 10% RABATT 986 kr
PRIS 1095 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 548 kr

*Gäller t.o.m. 25 år eller med giltig studentlegitimation.

BYTEN

Du som är abonnent kan enkelt göra byten själv om du får förhinder att se en föreställning. OBS! Du kan inte genomföra ett byte efter föreställningens start.

Du kan göra ett kostnadsfritt byte per föreställning digitalt. Du behöver då få ditt abonnemang mejlat till dig. Via länken når du ditt abonnemang där du smidigt kan göra dina byten (välkommen att kontakta telefonbokningen 020-51 51 20 för att få abonnemanget skickat per e-post).

Observera att biljettpriset skiljer sig mellan vardag och helg, därför tillkommer en mellanskillnad vid byte från exempelvis onsdag till lördag. Om ni har flera platser i abonnemanget och bara vill byta enstaka platser hänvisar vi till telefonbokningen.

Självklart kan vi även hjälpa dig att byta via telefonbokningen på 020-51 51 20 (öppet måndag-fredag kl.10.00-13.00 och 14.00-16.00). Vid byte genom telefonbokning eller biljettkassa tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Observera att möjligheten till byten kan komma att påverkas spelåret 2020/2021, med anledning av begränsad publikkapacitet och nya salongsplaner för säkra avstånd. Vill/kan du inte gå på din abonnemangsföreställning i rådande pandemiläge återbetalar vi dig biljettkostnaden - välkommen att kontakta telefonbokningen.

Byten i biljettkassan

OBS! Ändrade öppettider i samband med covid-19.

Biljettkassan i Linköping är tillgänglig för byten onsdagar och torsdagar kl.14.00-17.00. Motsvarande tider för biljettkassan i Norrköping är onsdagar kl.14.00-16.00. Vid byten i biljettkassan tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med byten i våra biljettkassor i anslutning till föreställning, då detta kan skapa långa köer och äventyra föreställningens starttid.

OBS! Öppettiderna kan avvika. Se aktuella öppettider här.


Teatercaféer

För närvarande är våra teatercaféer stängda. Vi erbjuder istället ett enklare utbud av vatten/läsk och snacks i förslutna påsar. Vi samarbetar också med utvalda närliggande restauranger och caféer, där du med teaterbiljett får rabatterade priser.

Läs mer här

Gå till hemsidan