Information till abonnenter

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Information till abonnenter

Här hittar du som redan är abonnent hos oss viktig information.

Tack för att du väljer att vara abonnent hos oss, det är vi mycket glada för! Vi tackar också för din förståelse kring de olika turerna under detta spelår - en period som inte liknar någon annan.

All vår publika verksamhet är pausad fram till och med den 1 mars 2021. Detta efter skärpta restriktioner och för att bidra till att minska smittspridningen av covid-19 i samhället. 

Vårens två abonnemangsföreställningar – Sverigepremiären av den mörka finska komedin Expedition kyla och den visuella nytolkningen av klassikern Peer Gynt – flyttas till våren 2022. Du som är abonnent hos oss kommer att bli kontaktad under de närmaste veckorna och få information om hur återbetalningen går till.

Har du frågor är du själv välkommen att kontakta oss via telefonbokningen på 020-51 51 20. Se öppettider här Du kan också nå oss genom chatten här på hemsidan eller via infobiljett@scenkonstost.se.

Observera att det kommer att vara ett högt tryck på vår kundservice framöver och vi ber på förhand om tålamod och förståelse för att väntetiden kan vara längre än vanligt. Det är extra många som ringer direkt när telefonbokningen öppnar kl.10, för kortare kötid rekommenderar vi att du ringer vid ett senare tillfälle under dagen.

Vi är beredda att öppna på ett säkert sätt för begränsat antal besökare så snart läget tillåter, men tidigast i mars 2021. Inför det planeras för flera mindre föreställningar som kan ges på stora scenerna. Vårens repertoar offentliggörs inom kort.


DIGITALA SCENEN

Vi längtar efter att öppna teaterhusen igen! Fram till dess fortsätter och förstärker vi vår satsning på digitala kulturupplevelser, så som radioteater och film. Ta del av dessa produktioner kostnadsfritt under rubriken På scen här på hemsidan.

KLICKA HÄR FÖR ATT UTFORSKA VÅRT DIGITALA UTBUDVinterkryss i teaterhuset

Vi öppnar för dig! Ta en härlig vinterpromenad och förläng den med ett värmande besök på Stora teatern i Linköping. Upplev det nyrenoverade teaterhuset genom vår tipspromenad och se en fotoutställning i guldfoajén. Vi bjuder på en kopp kaffe under tiden.

Du går själv eller tillsammans med en vän. Tiderna som går att boka är anpassade så att inga sällskap ska mötas under promenaden. Biljetterna släpps den 12 januari kl.10.00. Biljettsläpp för Norrköping meddelas inom kort.

Läs mer här


Scenkonst med omtanke

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.

Läs mer här
DIN EGEN SIDA

Om du har förnyat ditt abonnemang genom att först få det mejlat från oss och betalat digitalt kan du registrera en profil för att ta del av dina abonnenterbjudanden och byta föreställning själv på din sida.

Logga in på min sida

Om du, i din profil, klickar dig in på abonnemang och ser att dina platser eller något annat inte stämmer är du välkommen att kontakta telefonbokningen på 020- 51 51 20 så hjälper vi dig. Detsamma gäller dig som inte har en e-postadress.

Observera att möjligheten att göra egna byten digitalt kan komma att påverkas spelåret 2020/2021, med anledning av nya salongsplaner och de manuella ombokningar vi kommer att behöva göra för att säkra avstånd.

PREMIÄRABONNEMANG

Biljetter till de fyra premiärerna på stora scenen. Premiärskål med bubbel, chokladkonfekt och pjäsprogram ingår samt en introduktion till pjäsen av teaterchef Nils Poletti. Fria byten. Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS MED 10% RABATT 1256 kr
ORDINARIE PRIS 1395 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 698 kr

ABONNEMANG onsdag-söndag

Biljetter till de fyra föreställningarna på stora scenen onsdag-söndag. Fria byten oavsett dag (gäller ej premiär). Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS MED 10% RABATT 986 kr
PRIS 1095 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 548 kr

*Gäller t.o.m. 25 år eller med giltig studentlegitimation.

Abonnentutskick

Här hittar du det senaste utskicket med information från teatern.

BYTEN

Du som är abonnent kan enkelt göra byten själv om du får förhinder att se en föreställning. OBS! Du kan inte genomföra ett byte efter föreställningens start.

Du kan göra ett kostnadsfritt byte per föreställning digitalt. Du behöver då få ditt abonnemang mejlat till dig. Via länken når du ditt abonnemang där du smidigt kan göra dina byten (välkommen att kontakta telefonbokningen 020-51 51 20 för att få abonnemanget skickat per e-post).

Observera att biljettpriset skiljer sig mellan vardag och helg, därför tillkommer en mellanskillnad vid byte från exempelvis onsdag till lördag. Om ni har flera platser i abonnemanget och bara vill byta enstaka platser hänvisar vi till telefonbokningen.

Självklart kan vi även hjälpa dig att byta via telefonbokningen på 020-51 51 20 (öppet måndag-fredag kl.10.00-13.00 och 14.00-16.00). Vid byte genom telefonbokning eller biljettkassa tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Observera att möjligheten till byten kan komma att påverkas spelåret 2020/2021, med anledning av begränsad publikkapacitet och nya salongsplaner för säkra avstånd. Vill/kan du inte gå på din abonnemangsföreställning i rådande pandemiläge återbetalar vi dig biljettkostnaden - välkommen att kontakta telefonbokningen.

Byten i biljettkassan

OBS! Ändrade öppettider i samband med covid-19.

Biljettkassan i Linköping är tillgänglig för byten onsdagar och torsdagar kl.14.00-17.00. Motsvarande tider för biljettkassan i Norrköping är onsdagar kl.14.00-16.00. Vid byten i biljettkassan tillkommer en serviceavgift på 20 kronor per biljett.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med byten i våra biljettkassor i anslutning till föreställning, då detta kan skapa långa köer och äventyra föreställningens starttid.

OBS! Öppettiderna kan avvika. Se aktuella öppettider här.


Teatercaféer

För närvarande är våra teatercaféer stängda. Vi erbjuder istället ett enklare utbud av vatten/läsk och snacks i förslutna påsar. Vi samarbetar också med utvalda närliggande restauranger och caféer, där du med teaterbiljett får rabatterade priser.

Läs mer här

Gå till hemsidan