ABONNEMANG

Abonnera - upplev mera!

ABONNEMANG

Abonnera - upplev mera!

Våra abonnemang för spelåret 2020/2021 är slutsålda. Detta med anledning av de publikrestriktioner på max 50 personer i salongen som coronapandemin medfört.

Vi beklagar att abonnemangen inte räcker till alla er som vill komma iväg på teater och hoppas på förståelse. Vi följer noga utvecklingen och är beredda att snabbt ställa om ifall förutsättningarna ändras.

Den tidigare annonserade säljstarten av abonnemang den 12 augusti utgår. Däremot kommer vi den 12 augusti kl. 10.00 att släppa biljetter till ett antal mindre föreställningar på exempelvis X-scenen.

Om abonnemang

Fyra föreställningar till priset av tre!

Ett abonnemang är ett säsongskort på Östgötateatern. Du kan enkelt själv byta dag vid förhinder och får rabatt på hela vår repertoar, så som soppteater och föreställningarna på X-scenen. Du får även rabatterade priser till bland annat Norrköpings Symfoniorkester.

I abonnemanget för spelåret 2020/2021 ingår:

Ännu mer flexibelt

Spelåret 2020/2021 är det samma pris onsdag-söndag, vilket gör att abonnemanget är ännu mer flexibelt. Du kan själv byta dag enkelt digitalt om du skulle få förhinder och slipper betala eventuell mellanskillnad vid byte från vardag till helg.

Se speldatum för 2020/2021

premiärabonnemang

Biljetter till de fyra premiärerna på stora scenen. Premiärskål med bubbel, chokladkonfekt och pjäsprogram ingår samt en introduktion till pjäsen av teaterchef Nils Poletti. Fria byten. Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS 1395 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 698 kr

abonnemang onsdag-söndag

Biljetter till de fyra föreställningarna på stora scenen onsdag-söndag. Fria byten oavsett dag (gäller ej premiär). Specialerbjudanden på övrig repertoar.

PRIS 1095 kr
UNGDOM-/STUDENTPRIS* 548 kr

*Gäller t.o.m. 25 år eller med giltig studentlegitimation.

Foto: Markus Gårder


FÖRDELAR MED ETT ABONNEMANG:

  • Du får de bästa platserna i salongen till det bästa priset
  • Du sitter alltid på samma plats
  • Du kan enkelt byta speldag på webben vid förhinder.
  • Du får specialpriser på övrig repertoar, till exempel soppteater och gästspel
  • Du får inbjudan till vårens stora teaterkvällar
  • Du får specialerbjudande till bland annat Norrköpings Symfoniorkester
  • Du ges varje år möjlighet att förnya ditt abonnemang och behålla din stol innan abonnemangen släpps till allmän försäljning

Östgötateatern är den teater i Sverige som har flest abonnenter. Det är vi väldigt glada och stolta över. Välkommen till Allas teater!

COVID-19

Det är osäkra tider just nu och vi förstår om du som längtar efter nya kulturupplevelser också känner dig orolig. Vi håller oss dagligen uppdaterade på de råd och föreskrifter som ges. I nuläget planerar vi för att kunna spela höstens föreställningar - självklart enligt Folhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller publikantal och med ett antal åtgärder för att öka tryggheten och minska risken för smittspridning. Läs mer här

Om någon eller några av höstens föreställningar inte kan genomföras med anledning av coronapandemin så kommer du som köpt abonnemang självklart att kunna få pengarna tillbaka.

Gå till hemsidan