Nejlikan 655

Bli teaterombud!

Marknadsför våra föreställningar bland vänner och arbetskamrater - som tack får du en hel del förmåner!

Teaterombudets uppgift är att arrangera teaterbesök för grupper om minst 10 personer till två eller fler av säsongens föreställningar. Ombuden premieras efter hur många biljetter de säljer (se nedan).

 

Du som är teaterombud kommer att ha en egen kontaktperson på teatern. Inför varje pjäs får du dessutom ett ombudsbrev via mail och post. Brevet innehåller information om vad som händer på teatern; föreställningar, biljettsläpp, publikrepetitioner, träffar och annat. Från utskicken och vår hemsida kan du plocka texter för att sprida information vidare till dem du bokar biljetter för.

 

Träffar

Ombudsträffar är ett bra sätt för ombuden att få veta mer om våra uppsättningar och om teatern. Träffarna anordnas inför varje säsongsstart och ofta i samband med publikrepetitioner. Då och då träffar vi regissör och skådespelare som berättar om arbetet bakom kulisserna. Du får även information om kommande evenemang.

 

Förmåner

  • Alla ombud får fri entré och ett förmånligt ombudspris när du bokar minst 10 biljetter på våra pjäser och hämtar ut biljetter innan premiär (gäller ej gästspel och PLUS-programmen).
  • För varje pjäs där du som ombud sålt 10 biljetter via kuponger/gruppbokning skickar vi även ett presentkort där du kan boka 2 fria biljetter till kommande föreställning under året (gäller ej gästspel och PLUS-programmen).
  • När du bokat en grupp om minst 10 personer under innevarande- eller under förra spelåret bjuds du in till publikrepetitioner till kommande föreställningar.
  • Du bjuds in till förhandsträffar med skådespelare och regissörer som berättar om arbetet bakom kulisserna.
  • Alla ombud deltar i utlottning av ”Teater på jobbet”, där du kan vinna teaterbiljetter till dig och dina arbetskamrater.

 

Nyhet! Ombudskuponger

För att göra det ännu enklare för dig som ombud att locka kollegor och vänner till teatern erbjuder vi nu även 20 ombudskuponger till varje föreställning. Ombudet delar ut kupongerna och låter mottagaren själv ansvara för att boka biljetter till ombudspris via oss. Kupongerna gäller fram till premiären på respektive föreställning och skickas ut per post i samband med affischer och flyers ca 3-6 veckor innan premiär. Önskar ni fler kuponger kan ni beställa fler.

 

Affischer och trycksaker

Affischer och trycksaker skickas ut till alla ombud inför varje uppsättning.

 

Ombudspriser våren 2016

Biljettpriset gäller vid bokning av minst 10 biljetter fram till föreställningens premiär - din biljett bjuder vi på! Ombudspriset gäller ej på Wendy & Peter Pan och till premiär.

 

Ensam

Ons-fre 170 kr (ord. pris 260 kr)

Lör-sön 205 kr (ord. pris 295 kr)

 

Läs mer om Ensam>>

 

Kontakt

Låter det spännande? Vill du veta mer? Kontakta maria.hansson@ostgotateatern.se, tel 011-21 85 08.


>> Information till dig som är teaterombud i Linköping! (PDF) >> Information till dig som är teaterombud i Norrköping! (PDF)

« Maj 2016»

M T O T F L S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Öppettider & bokning

Internetbokning

Du kan enkelt boka biljetter via internet när som helst på dygnet. Tryck på knappen BOKA vid den föreställning du vill se.

 

Telefonbokning

Tel. 020-51 51 20


Telefonbokningen är öppen mån - fre
kl. 10.00-13.00 och 14.00-16.00.

        

Biljettkassa

Biljettkassornas öppettider kommer att vara oregelbundna under våren. Du hittar biljettkassornas öppettider här >>


Besöksadresser

Linköpings teaterhus, Platensgatan 12
Norrköping teaterhus, Teatertorget 1

Kansli (Norrköping), Slottsgatan 135

Nyhetsbrev

Prenumerera

på vårt nyhetsbrev!

© 2012 Östgötateatern LOGGA IN
producerad av Hollies reklambyrå