Bussresor

Här hittar du information om de bussresor som vi arrangerar.

Följ med på en minnesvärd musikalresa från Oxelösund eller Nyköping till Stora teatern i Norrköping!

Årets musikalupplevelse äger rum söndagen den 17 februari och är bara några klick bort. I vårt stora musikalpaket ingår bussresa tur och retur från Oxelösund eller Nyköping, biljett till en matinéföreställning av den komiska skräckmusikalen Rocky Horror Show på Östgötateatern i Norrköping samt ett tryckt pjäsprogram med vackra bilder och fördjupande texter. I föreställningens paus väntar ett dukat bord på dig och ditt sällskap i teatercaféet - kaffe och räksmörgås ingår i priset!

Rocky Horror Show är en parodisk och färgstark musikal inspirerad av kultförklarade skräckfilmer som Dracula och Frankenstein. Föreställningen regisseras av Östgötateaterns nya teaterchef Nils Poletti.


HÅLLTIDER
Musikalbussen avgår från järnvägsstationen i Oxelösund kl.14.15 och från Brukslagaregatan i Nyköping kl.14.30 den 17 februari. Ensemblen i Rocky Horror Show äntrar stora scenen i Norrköpings vackra teaterhus kl.16.00, ungefär en halvtimme efter att ni anlänt till teatern. (Vad sägs om ett glas vin i Café Gycklaren en trappa upp, innan ni letar upp era fina platser i salongen?) Musikalens längd är ännu inte fastslagen, men beräknad hemkomst till Nyköping är cirka kl.20.00 och till Oxelösund cirka kl.20.15.


PRIS OCH BOKNING
I priset (590 kr/person) ingår bussresa tur och retur, musikalbiljett till Rocky Horror Show, pjäsprogram samt kaffe och räksmörgås i pausen. Serviceavgift på 20 kr tillkommer. Köp ditt musikalpaket till den 17 februari genom att klicka på länken nedan. Bli inte förvånad över att biljetten är onumrerad - du kommer att få en ny biljett med bra platser på parkett av oss. OBS! Begränsat antal platser.

Köp ditt musikalpaket här (öppnas i ny flik)


OM ROCKY HORROR SHOW
Ett ungt nyförlovat par får punka på bilen och söker hjälp i närmsta hus. Intet ont anande knackar de på hos den ökände och hemlighetsfulla professorn, tillika transvestiten, Frank n Further. Porten öppnas av den krumryggade betjänten Riff Raff och paret dras in i ett dekadent sjöslag med glimten i ögat och medryckande rockmusik.

Läs mer om musikalen på www.ostgotateatern.se/rocky

Gå till hemsidan