Bussresor

Här hittar du information om de bussresor som vi arrangerar.

Följ med på en minnesvärd musikalresa från Oxelösund eller Nyköping till Stora teatern i Norrköping!

Årets musikalupplevelse äger rum söndagen den 17 februari och är bara några klick bort. I vårt stora musikalpaket ingår bussresa tur och retur från Oxelösund eller Nyköping, biljett till en matinéföreställning av den lustfyllda skräckmusikalen Rocky Horror Show på Östgötateatern i Norrköping samt ett tryckt pjäsprogram med vackra bilder och fördjupande texter. I föreställningens paus väntar ett dukat bord på dig och ditt sällskap i teatercaféet - kaffe och räksmörgås ingår i priset!

Rocky Horror Show är en färgstark och storslagen musikal inspirerad av kultförklarade skräckfilmer som Dracula och Frankenstein. Föreställningen regisseras av Östgötateaterns nya teaterchef Nils Poletti.


HÅLLTIDER
Musikalbussen avgår från järnvägsstationen i Oxelösund kl.14.15 och från Brukslagaregatan i Nyköping kl.14.30 den 17 februari. Ensemblen i Rocky Horror Show äntrar stora scenen i Norrköpings vackra teaterhus kl.16.00, ungefär en halvtimme efter att ni anlänt till teatern. (Vad sägs om ett glas vin i Café Gycklaren en trappa upp, innan ni letar upp era fina platser i salongen?) Musikalens längd är ännu inte fastslagen, men beräknad hemkomst till Nyköping är cirka kl.20.00 och till Oxelösund cirka kl.20.15.


PRIS OCH BOKNING*
I priset (590 kr/person) ingår bussresa tur och retur, musikalbiljett till Rocky Horror Show, pjäsprogram samt kaffe och räksmörgås i pausen. Serviceavgift på 20 kr tillkommer. Köp ditt musikalpaket till den 17 februari genom att klicka på länken nedan. Bli inte förvånad över att biljetten är onumrerad - du kommer att få en ny biljett med bra platser på parkett av oss. OBS! Begränsat antal platser.

Köp ditt musikalpaket här (öppnas i ny flik)

*Observera att om antalet anmälda skulle bli för få så kan bussen komma att bokas av.


OM ROCKY HORROR SHOW

Ett ungt nyförlovat par får punktering på bilen och söker hjälp i närmsta hus. Intet ont anande knackar de på hos den ökände och hemlighetsfulla professorn, tillika transvestiten, Frank n Furter. När porten öppnas dras de båda regnblöta oskulderna in i det senaste av Franks megalomaniska experiment. Det blir en natt de sent kommer att glömma!

Läs mer på www.ostgotateatern.se/rocky

Gå till hemsidan