På vår hemsida används cookies som gör att den fungerar bättre. Läs mer om cookies

Grupper och företag

Dela en minnesvärd teaterupplevelse tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor!

Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern. Vi har många fina erbjudanden till grupper, med allt från unika teaterbesök till långsiktiga samarbeten. Här finns information om hur ni som grupp eller företag kan öppna dörrarna till teaterns värld. Vi hjälper er att hitta roliga, intressanta och givande möten med teatern som passar just er!

DU + SJU = EN GRUPP

Samla ihop dina nära och kära. Ni behöver vara minst åtta personer för att räknas som en grupp och ta del av våra förmånliga gruppriser. Prisexempel 230 kr (ord. pris 270 kr) per biljett till en dramatisk pjäs onsdag-fredag.

Biljettpriser


BOKA TIDIGT-RABATT

Om du som teaterombud bokar, betalar och hämtar ut era biljetter innan föreställningens premiär så får du 70 kronor i rabatt per biljett. Prisexempel 200 kr (ord. pris 270 kr) per biljett till en dramatisk pjäs onsdag-fredag.

Teaterombud


MAT OCH DRYCK

Ni har möjlighet att boka bord och förtäring i Café Gycklaren (Norrköpings teaterhus) eller i Teatercaféet (Linköpings teaterhus) i samband med besöket.

Våra teatercaféer

FÖR FÖRETAG

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vi vill hjälpa er att göra teater mer tillgängligt för er, era kollegor eller samarbetspartner. Östgötateatern samarbetar redan idag med en mängd olika företag kring allt från sponsring, företagsbokningar och teaterombud.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater med vackra teaterhus i både Norrköping och Linköping. Vi spelar allt från nyskrivna verk, odödliga klassiker och sprakande musikaler till hisnande nycirkus, underhållande soppteatrar och intima turnéföreställningar. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.

Vi erbjuder teaterpaket, företagsbokningar och långsiktiga samarbeten. Har ni aldrig varit på teatern tidigare kanske vi ska börja med en guidad visning av teaterhuset och kostymförrådet i samband med en generalrepetition?

Kontakta oss så hjälper vi er att arrangera roliga och givande teaterupplevelser!

PAKETERBJUDANDEN

Till dig som vill få ut det lilla extra av ert teaterbesök! Se exempel nedan på två av våra exklusiva paketerbjudanden.

VISNINGSPAKET

Få en exklusiv rundvandring i teaterns stora kostymförråd innan föreställningen. Där bjuder vi på teaterhistoria, fantastiska kreationer, alkoholfritt bubbel och chokladkonfekt. Fortsätt sedan ner till Stora teatern och kvällens föreställning.

Pris dramatiska pjäser 305 kr
Pris musikal 385 kr

PREMIÄRPAKET

Gå på röda mattan och känn premiärnerven! Se föreställningen före alla andra. Det här är teaterpaketet som ger det lilla extra. Vi bjuder på bubbel, räksmörgås, ett glas vin eller alkoholfritt samt pjäsprogram.

Pris dramatiska pjäser 425 kr
Pris musikal 505 kr

Frågor och bokningar

Kontakta oss så hjälper vi dig att arrangera något som passar just er!

Christina Grüttner
Grupp-/företagsbokning
christina.gruttner@ostgotateatern.se
011 - 21 85 09

Caroline Karlsson (föräldraledig)
Grupp-/företagsbokning
caroline.karlsson@ostgotateatern.se
011 - 21 85 17

Anna Nilsson
Telefonbokning
anna.nilsson@ostgotateatern.se
020 - 51 51 20

Bli teaterombud

Boka två grupper till två pjäser så kan du bli ett av våra teaterombud! Det innebär att du marknadsför våra föreställningar bland dina kollegor, vänner eller nätverk och arrangerar teaterbesök för grupper om minst 8 personer. Som tack får du biljetter och inbjudningar till exklusiva förhandsträffar med skådespelare och regissörer.

Läs mer om teaterombud

Återkoppling

Dissekering av ett snöfall

"Vi arbetar med många ungdomar som söker svar om sig själva och livet och fann att pjäsen har ett så bra transperspektiv. ”Hur är man som människa?” Alla uttryckte att skådespelarna gav en fantastisk prestation och huvudrollsinnehavaren får en extra eloge över sin insats. ”Kungadrottningen” Kristina, så vilsen, ensam, egoistisk och tonårig. Vi led alla när Belle blev tvångsäktad :( Scenografin gav speglingar in i tiden, så modern, in i nutid. Och alla tyckte vi om regissören Pontus Plaenges sätt att visualisera texten. Tack för en fin föreställning och upplevelse."

Sari Asa Nicolaisen, Ungdomsmottagningen Linköping

La Cage aux Folles

"Vilken föreställning!!! Det här var den femte uppsättningen som jag sett i Sverige - och den definitivt Bästa!!! Jag såg Sverigepremiären med Jan Malmsjö och Carl Åke Eriksson på Malmö Stadsteater 1985 och den rankade jag som den bästa - men nu är det Norrköping som gäller- Richard och Pontus var så sanna - jag grät flera gånger under föreställningen (Jo - jag skrattade också) Dom var så äkta i sina roller och det var ett allvar som jag inte sett i de andra uppsättningarna. Och Baletten - Vilka Killar - eller tjejer? - och Koreografin! Världsklass!!!"

Kent Malte, Riksteaterns Veteranklubb

Konceptbild till Frankenstein. Foto: Markus Gårder

Gå till hemsidan