GRUPPER OCH FÖRETAG

Dela en minnesvärd teaterupplevelse tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor! Redan nu kan ni som är en grupp boka biljetter till teatersäsongen 2018/2019.

Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern. 

Vi har många fina erbjudanden till grupper, med allt från unika teaterbesök till långsiktiga samarbeten. Här finns information om hur ni som grupp eller företag kan öppna dörrarna till teaterns värld. Vi hjälper er att hitta roliga, intressanta och givande möten med teatern som passar just er!


SÄSONGEN 2018/2019

En fransk klassiker, två nyskrivna draman och en storslagen skräckmusikal. Våra cirka 6 000 abonnenter har redan bokat in teater nästa spelår – gör det ni också!

På stora scen


DU + SJU = EN GRUPP

Samla ihop dina nära och kära. Ni behöver vara minst åtta personer för att räknas som en grupp och ta del av våra förmånliga gruppriser. Prisexempel 230 kr (ord. pris 270 kr) per biljett till en dramatisk pjäs onsdag-fredag.

Biljettpriser


MAT OCH DRYCK

Ni har möjlighet att boka bord och förtäring i Café Gycklaren (Norrköpings teaterhus) eller i Teatercaféet (Linköpings teaterhus) i samband med besöket.

Våra teatercaféer

 

MusikalresOR

Följ med på en glimrande musikalresa och se den nya musikalen om Ingrid Bergman! Under våren 2018 arrangerar vi bussresor till teatern från Tranås samt Vingåker och Katrineholm.

Bussresor

Camera. Foto: Markus Gårder

FÖR FÖRETAG

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vi vill hjälpa er att göra teater mer tillgängligt för er, era kollegor eller samarbetspartner. Östgötateatern samarbetar redan idag med en mängd olika företag kring allt från sponsring, företagsbokningar och teaterombud.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater med vackra teaterhus i både Norrköping och Linköping. Vi spelar allt från nyskrivna verk, odödliga klassiker och sprakande musikaler till hisnande nycirkus, underhållande soppteatrar och intima turnéföreställningar. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.

Vi erbjuder teaterpaket, företagsbokningar och långsiktiga samarbeten. Har ni aldrig varit på teatern tidigare kanske vi ska börja med en guidad visning av teaterhuset och kostymförrådet i samband med en generalrepetition?

Kontakta oss så hjälper vi er att arrangera roliga och givande teaterupplevelser!

Frågor och bokningar

Kontakta oss så hjälper vi dig att arrangera något som passar just er!

Christina Grüttner
Grupp-/företagsbokning
christina.gruttner@ostgotateatern.se
011 - 21 85 09

Caroline Karlsson
Grupp-/företagsbokning
caroline.karlsson@ostgotateatern.se
011 - 21 85 17

Frida Pettersson
Telefonbokning
frida.pettersson@ostgotateatern.se
020 - 51 51 20

PAKETERBJUDANDEN

Till dig som vill få ut det lilla extra av ert teaterbesök! Se exempel nedan på två av våra exklusiva paketerbjudanden.

VISNINGSPAKET

Få en exklusiv rundvandring i teaterns stora kostymförråd innan föreställningen. Där bjuder vi på teaterhistoria, fantastiska kreationer, alkoholfritt bubbel och chokladkonfekt. Fortsätt sedan ner till Stora teatern och kvällens föreställning.

Pris dramatiska pjäser 305 kr
Pris musikal 385 kr

PREMIÄRPAKET

Gå på röda mattan och känn premiärnerven! Se föreställningen före alla andra. Det här är teaterpaketet som ger det lilla extra. Vi bjuder på bubbel, räksmörgås, chokladbit samt pjäsprogram.

Läs mer om våra aktuella premiärpaket här

Gå till hemsidan