GRUPPER OCH FÖRETAG

Dela en minnesvärd teaterupplevelse tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor!

Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern. 

Vi har många fina erbjudanden till grupper, med allt från unika teaterbesök till långsiktiga samarbeten. Här finns information om hur ni som grupp eller företag kan öppna dörrarna till teaterns värld. Vi hjälper er att hitta roliga, intressanta och givande möten med teatern som passar just er!


DU + SJU = EN GRUPP

Samla ihop dina nära och kära. Ni behöver vara minst åtta personer för att räknas som en grupp och ta del av våra förmånliga gruppriser. Prisexempel 255 kr (ord. pris 300 kr, salongskategori A) per biljett till en dramatisk pjäs onsdag-fredag.

Föreställningar på stora scen

Biljettpriser


Från bussen in i salongen

Vill du arrangera en gruppresa till Östgötateatern? Boka minst 30 biljetter till vårens stora musikal Rocky Horror Show och få 20 procent rabatt på biljetterna. Dessutom kan du välja mellan två härliga musikalmenyer.

Gruppresor


SAMARBETEN

Hitta nya vägar in till teatern! Vi erbjuder exklusiva upplevelser och skräddarsydda samarbeten.

Sponsring och samarbeten


MAT OCH DRYCK

Boka bord och förtäring i Café Gycklaren (Norrköpings teaterhus) eller i Teatercaféet (Linköpings teaterhus) i samband med besöket.

Våra teatercaféer

FÖR FÖRETAG

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vi vill hjälpa er att göra teater mer tillgängligt för er, era kollegor eller samarbetspartner. Östgötateatern samarbetar redan idag med en mängd olika företag kring allt från sponsring, företagsbokningar och teaterombud.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater med vackra teaterhus i både Norrköping och Linköping. Vi spelar allt från nyskrivna verk, odödliga klassiker och sprakande musikaler till hisnande nycirkus, underhållande soppteatrar och intima turnéföreställningar. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.

Vi erbjuder teaterpaket, företagsbokningar och långsiktiga samarbeten. Har ni aldrig varit på teatern tidigare kanske vi ska börja med en guidad visning av teaterhuset och kostymförrådet i samband med en generalrepetition?

Kontakta oss så hjälper vi er att arrangera roliga och givande teaterupplevelser!

Frågor och bokningar

Kontakta oss så hjälper vi dig att arrangera något som passar just er!

Christina Grüttner
Grupp-/företagsbokning
christina.gruttner@ostgotateatern.se
011 - 21 85 09

Caroline Karlsson
Grupp-/företagsbokning
caroline.karlsson@ostgotateatern.se
011 - 21 85 17

Frida Pettersson
Telefonbokning
frida.pettersson@ostgotateatern.se
020 - 51 51 20

UPPLEV MER

Exempel på vad vi kan erbjuda er som vill få ut det lilla extra av ert teaterbesök.

PREMIÄRPAKET

Gå på röda mattan och känn premiärnerven! Det här är teaterpaketet som ger det lilla extra. Vi bjuder på bubbel, räksmörgås och pjäsprogram.

Läs mer om våra aktuella premiärpaket

Guidade visningar

Kika in bakom kulisserna på teatern! Våra guidade visningar tar dig med runt i våra vackra teaterhus och bakom stora scenen.

Läs mer om våra guidade visningar

Gå till hemsidan