På vår hemsida används cookies som gör att den fungerar bättre. Läs mer om cookies
Föreställningsbild från Sound of Music.

Grupper och företag

Ta med dina vänner, kunder, anställda eller arbetskamrater på en teaterföreställning!

Koppla av, umgås, upplev och låt er beröras tillsammans på teatern. Här finns information om hur ni som grupp eller företag kan öppna dörrarna till teaterns värld.

För grupper

Vi ordnar kvällar av upplevelser för grupper på teatern. Är ni tio personer eller fler får ni specialpris på våra biljetter.

Biljettpriser

 

Få ut det mesta av er teaterupplevelse genom att även boka god mat och dryck till förmånliga priser hos någon av våra samarbetspartners.

Restauranger

     

Ni har även möjlighet att boka bord och förtäring i Café Gycklaren (Norrköpings teaterhus) eller i Teatercaféet (Linköpings teaterhus) i samband med besöket.

Våra teatercaféer

För företag

Låt teater spela en roll för dig och ditt företag!

Vi vill hjälpa er att göra teater mer tillgängligt för er, era kollegor eller samarbetspartner. Östgötateatern samarbetar redan idag med en mängd olika företag kring allt från sponsring, företagsbokningar och teaterombud.

Östgötateatern är Sveriges största regionteater. Vi spelar allt från musikal och utländsk drama till nyskrivna föreställningar, soppteatrar och turnéföreställningar. Vi stoltserar med Europapremiärer och klassiker. Med vår breda repertoar vet vi att det finns något för alla.

Vi erbjuder teaterpaket, företagsbokningar och långsiktiga samarbeten. Vad skulle passa er bäst? Har ni aldrig varit på teatern? Kanske ska vi börja med en guidad visning av teaterhuset och kostymförrådet i samband med en generalrepetition?

Vi hjälper er att hitta roliga, intressanta och givande möten med teatern som passar just er. Varmt välkomna!

Kontakt

Kontakta vår telefonbokning på 020 - 51 51 20 vid frågor och bokningar.

Återkoppling

La Cage aux Folles

"Alla var mycket nöjda och vi pratar om detta ”vitt och brett”. Vilka skådespelarprestationer! Man blir alldeles matt!"

Stort tack från oss i Valdemarsviks Riksteaterförening

"Vilken föreställning!!! Det här var den femte uppsättningen som jag sett i Sverige - och den definitivt Bästa!!! Jag såg Sverigepremiären med Jan Malmsjö och Carl Åke Eriksson på Malmö Stadsteater 1985 och den rankade jag som den bästa - men nu är det Norrköping som gäller- Richard och Pontus var så sanna - jag grät flera gånger under föreställningen (Jo - jag skrattade också) Dom var så äkta i sina roller och det var ett allvar som jag inte sett i de andra uppsättningarna. Och Baletten - Vilka Killar - eller tjejer? - och Koreografin! Världsklass!!!"
Kent Malte, Riksteaterns Veteranklubb 

"Föreställningen var helt underbar man gick hem fylld av glädje och eftertanke!"

Susanne Lönnqvist SPFsöder

Bröllopsresan
"Föreställningen får dig att se livet i ett annat ljus. Man blir lite mer positiv och optimistisk och man börjar uppskatta (lite mer) livets enkla nöjen!"
Kultur- och fritidsförvaltningen, Mjölby kommun

1984
"Pjäsen var gripande och bra! Jag som inte är så mycket för teater tyckte faktiskt den här gången att det smällde lika högt som film – det måste vara en klart läsvärd bok det där"
lärare Berzeliusskolan

Frankenstein

"Vi hade en härlig teaterupplevelse tillsammans!"
Lena Pettersson, lärare Valla folkhögskola

"Vi är jättenöjda. Riktigt bra uppsättning och eleverna (17åringar från Katedral) hade massor av intryck att reda ut efteråt vilket ledde till utmärkta diskussioner" 
David Vinnersten, lärare Katedralskolan

Konceptbild till Frankenstein. Foto: Markus Gårder

Gå till hemsidan